Nikola Vranjković sa bendom u Božidarcu 13. marta

0
51

Beogradska publika će moći da uživa u tročasovnoj sjajnoj svirci.

Nikola Vranjković sa bendom u Božidarcu 13. marta

Ako ste ostali bez karata za rasprodati koncert Nikole Vranjkovića u Kombank dvorani ili jedva čekate da ponovo uživate u nastupu jednog od najvećih savremenih autora na rock sceni – dobra vest! Vranjković će sa svojim bendom prirediti koncert u Božidarcu, i to u petak, 13. marta.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda “Block Out”. Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. Posle raspada matične grupe objavio je mini album “Bremeplov” (2014) i dvostruki album “Veronautika” (2017).

Nikola Vranjković objavio spot za pesmu “Marburg”
Nikola Vranjković sa bendom u Božidarcu 13. marta

Uz Vranjkovića nastupa i bend u kome su bubnjar Vladan Božilović; basista Ivan Mihailović; gitaristi Danilo Nikodinovski; Milan Vučković; i Ivan Zoranović, koji svira i klavijaturu.

Zagrevanje u Božidarcu biće uz američko-srpski bend “The Red Step”. Ako želite da saznate kakav muzički uticaj ima Beograd na jednu od potpora čuvene nezavisne izdavačke kuće “Touch & Go Records” – “The Black Heart Procession” imate priliku da čujete i vidite “The Red Step”. Grupa je nastala u Beogradu uz pomoć lokalnih legendi. Američki vokal i gitara, uz balkanske bubnjeve, bas i klavijature. Tobias Nathaniel uspeo je da ubrza tempo u odnosu na svoje kompozicije sa “The Black Heart Procession”. U srpskoj prestonici mu se pridružuju bubnjar Vladimir Markoski (Andre Williams, NBG, Kazna za uši,); Boris Eftovski; i Rudolf Cibulski (Kazna za uši).

Nagrada “Strune od svetla” Nikoli Vranjkoviću
Nikola Vranjković sa bendom u Božidarcu 13. marta

Karte u pretprodaji su 1.000 dinara, a mogu se kupiti u “Felix Shopu” i “Božidarac kafeu”. Na ulazu, pred koncert, koštaće 1.200 dinara. Inače, ulaz i blagajna se otvaraju u 20h; bend “The Red Step” nastupa od 20,20h; a Nikola Vranjković će sa svojim bendom svirati od 21h do ponoći.

PR / Foto: Nemanja Đorđević

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde