Muzičar i pesnik Nikola Vranjković 25. oktobra u zemunskom “Festu”

0
88

U zemunskom klubu najavljuju magično veče.

Muzičar i pesnik Nikola Vranjković 25. oktobra u zemunskom "Festu"

Nikola Vranjković, kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor, nastupiće u klubu “Fest” u petak, 25. oktobra (22h). Više od decenije on je bio ključna autorska ličnost beogradskog benda “Block Out”. Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine. Posle raspada matičnog benda objavio je mini album “Bremeplov” (2014), a onda i dvostruki album “Veronautika” (2017).

Nagrada “Strune od svetla” Nikoli Vranjkoviću

Vranjkovićeva pozicija na sceni je nezavisna i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od 25 godina. “Veronautika” je po glasovima slušalaca Radio Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Nikola Vranjković dobio je i nagradu “Strune od svetla”, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Muzičar i pesnik Nikola Vranjković 25. oktobra u zemunskom "Festu"
Foto: Bojana Janjić

Posle brojnih uspešnih nastupa u 2018, fantastičnog, rasprodatog koncerta u Domu sindikata i izuzetno uspešne 2019, Nikola Vranjković će ponovo doći u klub “Fest” u Zemunu. Sa njim će nastupiti i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović; basista Ivan Mihailović; gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijaturu.

Nikola Vranjković objavio spot za pesmu “Marburg”

Svirka u “Festu” bila je najavljena za dan kasnije, ali je zbog koncerata “Za Koju”, koji se 18. i 26. oktobra održavaju u Elektropioniru i SubBeernom centru, Nikola rešio da datum svog nastupa pomeri.
– Pozivamo vas da svojim prisustvom date podršku velikom autoru i muzičaru! – napisao je Vranjković na društvenim mrežama. – Naš koncert u Zemunu, u klubu “Fest” pomerili smo na petak, 25. oktobar.

Singl “Veronautika” najavljuje istoimeni album Nikole Vranjkovića

A iz zemunskog kluba poručuju:
– Ne propustite još jedno magično veče uz jednog od naših najboljih autora i kompozitora. Dođite 25. oktobra u klub “Fest” i dozvolite Nikoli Vranjkoviću i njegovom sjajnom bendu da vas izmeste u jedan sasvim drugačiji svet…

Ulaznice su u prodaji u klubu “Fest” i u Felix Shop-u (TC Sremska) po pretprodajnoj ceni od 800 dinara. Od 20. oktobra ulaznice će se prodavati po ceni od 1.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde