Nikola Rokvić specijalni gost na koncertu Olivere Katarine

0
89

Olivera Katarina, glumačka i muzička diva, sa posebnom radošću priprema se za koncert koji će 11. maja održati u Kombank dvorani.

olivera katarina kombank dvoranaPored brojnih kolega koji će joj podršku pružiti iz prvih redova, publiku je oduševila i vest da će joj se kao specijalni gost na bini pridružiti i poznati pevač Nikola Rokvić. On je tu vest podelio i sa pratiocima na Instagramu.

Koncert Olivere Katarine 11. maja u Kombank dvorani

– Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što me je istinska diva, umetnica koja je živela i živi za svoja uverenja, pozvala da joj budem specijalni gost na njenom solističkom koncertu u Kombank dvorani 11. maja! Draga Olivera počastvovan sam! Hvala Vam! – napisao je Nikola ispod fotografije Olivere Katarine iz mlađih dana.

Koncert u Kombank dvorani, renoviranoj dvorani Doma sindikata, Olivera Katarina održaće na zahtev publike, nakon velikog uspeha na prošlogodišnjem fimskom festivalu u Kanu. Naime, poznata glumica i pevačica bila je pozvana na prestižni filmski festival kao specijalna gošća povodom 50 godina od premijernog prikazivanja filma “Skupljači perja”.

Letelo perje opet u Kanu, Olivera Katarina zapevala “Đelem đelem”
nikola rokvić specijalni gost olivere katarine
Nikola Rokvić, Foto: Printskrin Instagram / Nikola Rokvić

Kako je ranije najavljeno, publika će na ovom koncertu imati priliku da uživa u muzičkom preseku bogate karijere istinske dive domaće scene. A, koncert neće proći bez hitova: “Sedim u jednom pariskom lokalu”; “Đelem đelem”; “Alaj mi je večeras po volji”; “Niška banja”; “Pričaj mi o ljubavi”; “Šu-šu”; “Verka kaluđerka”; “Šošana”; “Nikad ne zaboravi dane naše ljubavi” i druge.

Karte za koncert Olivere Katarine u Beogradu 11. maja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima; i online na www.eventim.rs.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde