“Nick Cave and The Bad Seeds” 4. juna u Štark areni

0
24

“Nick Cave and The Bad Seeds” su najavili prolećnu evropsku i britansku turneju za 2020. godinu. Jedan od najvećih svetskih bendova će nastupiti u 19 zemalja, a u Velikoj Britaniji imaće čak šest nastupa.

"Nick Cave and The Bad Seeds" 4. juna u Štark areni

U okviru ove turneje “Nick Cave and The Bad Seeds” nastupiće i u Beogradu. Njihov koncert zakazan je za 4. jun u Štark areni. Karte će biti u prodaji od petka, 25. oktobra, od 10h (po lokalnom vremenu) na zvaničnom sajtu muzičara nickcave.com, na tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision.

Inače, Nick je u beogradskoj Areni već nastupao, i to krajem oktobra 2017. godine, a pre toga 2008. Prvi nastup Cave u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Bio je to jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta, pri čemu je Nick Cave više puta ispunjavao muzičke želje svojih obožavalaca.

Beogradski koncert Lare Fabian odložen za 10. maj 2020.
"Nick Cave and The Bad Seeds" 4. juna u Štark areni

“Ghosteen” je sedamnaesti album benda “Nick Cave and The Bad Seeds”, objavljen na digitalnim platformama 4. oktobra. Širom sveta je okarakterisan kao najbolji album grupe u dosadašnjem radu. Vinil i CD će se naći u prodaji u petak, 8. novembra.

Planula Arena: Čola rasprodao prvi i zakazao drugi koncert 30. novembra
"Nick Cave and The Bad Seeds" 4. juna u Štark areni

O novi album “Ghosteen”:
– …Zapanjujući dvostruki album koji postavlja očaj naspram empatije i vere. U jednu ruku ne bi trebalo biti iznenađujuće što je dobar koliko jeste. Ipak, slušajući “Ghosteen”, veoma je teško ne biti zatečen – “The Guardian”
– Zadivljujući sjaj! – “The Times”.
– Grandiozan u dizajnu i prepun retke lepote i dubokih, poetičnih stihova – “The Sun”.
– Remek-delo melanholije – “Rolling Stone”

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde