Bend “Ničim izazvan” objavio spot za pesmu “Pusti ljubav”

0
184

Novim spotom grupa je zaokružila treći studijski album “Aurora” i sada najavljuje promotivnu turneju.

Bend "Ničim izazvan" objavio spot za pesmu "Pusti ljubav"
Foto: Promo

Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend “Ničim izazvan” ekranizovao je numeru “Pusti ljubav”. Autor muzike i teksta je Bojan Gluvajić.
Grupa se odlučila za nešto drugačiji način objave albuma: izlazio je gotovo mesec dana, singl po singl. Sada je “Aurora” kompletna i sija punim sjajem.

Grupa “Ničim izazvan” dobitnik nagrade MTV Best Adria Act

– Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali verni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu pre gotovo sedam godina! – iskren je Bojan Gluvajić, vokal i gitarista benda. On dodaje da sa izlaskom novog spota kreće i promotivna koncertna turneja.

“Sve tvoje želje” novi spot grupe “Ničim izazvan”

– Turneja počinje u Beogradu 9. februara, u SubBeernom centru, a nastaviće se u Novom Sadu 14. februara, u Mađarskom kulturnom centru “Petefi Šandor”. U Beogradu ćemo se sresti sa publikom u okviru naše tradicionalne manifestacije Double Date. Trudimo se da uvek imamo i atraktivnog “saučesnika”, a to će ove godine biti zagrebački pop sastav “Detour”. Mislimo da će biti oduševljeni provodom svi oni koji vole našu muziku i koji su nestrpljivi da čuju kako zvuče nove pesme uživo! Pozivamo ih da nam se pridruže u proslavi našeg malog jubileja – petog Double Date-a! Inače, u Novom Sadu sa nama će biti “VIS Limunada”.

Bend "Ničim izazvan" objavio spot za pesmu "Pusti ljubav"
Grupe “Ničim izazvan” i “Iskaz” snimile zajedničku pesmu “Okej, okej”

Treći studijski album “Aurora” grupe “Ničim izazvan” rođen je u Srbiji, oblikovan u Bosni i Hercegovini, a finalni glanc dobio je u Nemačkoj.
– Album je gotovo u potpunosti sniman u studiju “MC Pavaroti” u Mostaru pod dirigentskom palicom našeg stalnog producenta Đanija Pervana. Završna produkcija rađena je u Nemačkoj – objašnjava Bojan kako je vijugao “Aurorin” put.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde