Kad “Nežni džin” i desetine hiljada egzitaša pevaju hit “Human”

0
108

Trenutno najtraženija soul zvezda Rag’n’Bone Man, ove godine je osvojio svet megahitom “Human”, koji su mnogi proglasili i pesmom godine, a upravo je objavljen njen koncertni snimak sa ovogodišnjeg Exita.

ragnbone-man1-exit 2017 foto promo
Rag’n’Bone Man, Foto: Promo

“Nežni džin”, kako ga nazivaju svetski mediji, pred desetinama hiljada posetilaca na Petrovaradinskoj tvrđavi u finalnoj večeri festivala, održao je pravu lekciju iz pevanja. A, i publika na Exitu opravdala je svoju reputaciju jedne od najglasnijih na svetskoj sceni. Rag’n’Bone Man, dobitnik BRIT nagrade za najboljeg novog muzičara i najprodavaniji muzičar u Britaniji u poslednjih deset godina, iznenadio je sve došavši na Petrovaradinsku tvrđavu dan ranije. On se na glavnoj bini na iznenađenje svih prisutnih, pridružio bass zvezdama Foreign Beggars, a posle istorijskog nastupa na glavnoj bini u nedelju uveče zahvalio se publici rekavši da je bilo “istinski prelepo”.

Svetske zvezde i publika jednoglasni: Najbolji Exit do sada!

ragnbone-man1-exit 2017 printskin exit
Printskin Exit

Nije se samo Rory Graham, kako mu je puno ime, odlično proveo u Novom Sadu – i članovi njegovog tima zabavljali su se čak dva dana na Petrovaradinskoj tvrđavi. Najviše im se svidelo na mts Dance Areni koja je ove godine dobila svoj novi, spektakularni izgled. Oni su samo jedni od brojnih predstavnika muzičke industrije kojima je ovaj EXIT bio za pamćenje.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Liam Gallagher izjavio je da je Exit festival jedan od najboljih festivala na ovoj planeti, kao i da je publika bila “biblijska”. “Killersi” su došli u Srbiju dva dana pred početak festivala, pa su prvo obišli Beograd, od Kalemegdana, pa sve do prestoničkih klubova, a onda su stigli u Novi Sad, gde im se pridružio i frontmen Brandon Flowers.

ragnbone-man1-exit 2017 printskin exit
Printskin Exit

Exit Leto ljubavi 2017 okupilo preko 350.000 ljudi na četiri festivala u regionu

I utisci posetilaca, njih preko 215.000, još se sležu. A, pripreme za naredno izdanje festivala već su počele. Idući Exit biće održan od 12. do 15. jula 2018. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Počela registracija za najpovoljnije ulaznice za Exit 2018.

Registracija za najpovoljnije ulaznice za, ne samo Exit, nego i sve ostale festivale u organizaciji Exit tima već je počela. Putem prijave ljubitelji Exit festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama. A, oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu Exit sezonu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde