Nevena Božović “Top model Evrovizije 2019

0
52

Kraljici Evrosonga treba samo još kruna.

Nevena Božović "Top mode Evrovizije 2019

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pesmu Evrope, Nevena Božović, dobila je titulu “Top model Evrovizije 2019”.
Dame koje su nastupale na “Pesmi Evrovizije” 2019. u Tel Avivu pokazale su ozbiljne stavove, posebno tokom neuobičajenih scenskih nastupa. Iako su sve učesnice na takmičenju zaslužile da se nazovu vokalnim kraljicama, samo je jedna kruna za onu koja je ponela titulu “Top model Evrovizije 2019”.

64. Pesma Evrovizije: Holandija na muzičkom tronu Evrope
View this post on Instagram

Ready for tonight! Vote for #serbia #kruna #9 👑

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Nevena Božović je na osnovu mišljenja 4.300 glasača na portalu “Wiwibloggs” odnela pobedu.
– U Tel Aviv, Nevena je odnela ubojit vokal, upečatljiv scenski nastup, eleganciju i stil – navodi se na portalu “Wiwibloggs”, koji je i organizovao anketu među onima koji verno prate takmičenja za najbolju pesmu Evrope.

Inače, prema rezultatima iste ankete, 2013. godine, Nevena je bila u top pet ženskih izvođača, tačnije na četvrtom mestu, kada je nastupala u okviru sastava “Moje tri”.

Spot “Prazni snovi” Nevene Božović za film “Psi umiru sami”

– Samostalni nastup ove godine doneo joj je prvu poziciju. Izgledala je sjajno pred publikom u crnoj kreaciji na nastupu, a ništa manje dobro ni tokom intervjua u sportskim kombinacijama. Tokom boravka u Izraelu, Nevena je pokazala svu svoju šarmantnost, pa tako i spremnost da preuzme zasluženu lentu “Top modela Evrovizije”- piše “Wiwibloggs”.

Evrosong 2019: Engleska verzija “Krune” sa Simfonijskim orkestrom RTS-a

Rezultati pokazuju da je Nevena Božović sakupila 561 glas (12,99 odsto). Dama koja je sakupila 519 glasova i tako zauzela mesto prve pratilje jeste Albanka Jonida Malići, dok je na trećem mestu predstavnica Kipra – Tamta sa 428 glasova.
Grčka predstavnica Katarina Duska, Aleksandra Rotan iz Norveške, Kejt Miler Hajdke iz Australije i takmičarka iz Jermenije Srbuk, jedine su dame koje su u anketi osvojile više od pet odsto glasova.

E. A. / Izvor: Wiwibloggs

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde