Spot “Prazni snovi” Nevene Božović za film “Psi umiru sami”

0
74

Film “Psi umiru sami” biće premijerno prikazan 27. februara u Kombank dvorani na predstojećem 47. FEST-u u domaćem takmičarskom programu.

Spot "Prazni snovi" Nevene Božović za film "Psi umiru sami"
Nevena Božović, Foto: FAME Solutions

Nevena Božović je predstavila spot za pesmu “Prazni snovi” muzičkog producenta Petra Wagnera za film “Psi umiru sami”. Reditelj spota je ujedno i reditelj filma Nikola Petrović.

Prvi trejler za film “Psi umiru sami”

– Imao sam priliku da prvi put pogledam ovaj film u septembru prošle godine. Još nije bio gotov tada, ali se razvila prva ideja kako bi trebalo da zvuči muzika ovog filma. Zbog estetike koju je Nikola postigao, film je da kažem ambijentalan. Osmislili smo da pesma isprati njegovu viziju, ali da opet ispriča priču na svoj način. Nikoli se dopao demo snimak, odlučili smo da Neveni ponudimo ovu pesmu, jer je najviše uklapa u estetiku filma, a i pesme. I mislim da smo odlično izabrali! – rekao je Petar Wagner o saradnji sa rediteljem Nikolom Petrovićem.

47. FEST: 125 premijernih filmova
Spot "Prazni snovi" Nevene Božović za film "Psi umiru sami"
Nevena Božović i Petar Wagner, Foto: FAME Solutions

– Kada su me pozvali da učestvujem u ovom projektu i otpevam glavnu numeru iz filma “Psi umiru sami”, bilo mi je veoma drago, jer sam do sada samo pozajmljivala glas. Stojim iza ove numere kao da je moja. Trudila sam se da uđem u atmosferu filma i da prenesem taj osećaj. Nadam se velikom uspehu filma, i bilo mi je drago ako sam ovom numerom pomogla filmu. Dobra je glumačka ekipa, volim kad mladi ljudi uspeju da urade ovako nešto. Želim im mnogo uspeha i u našoj zemlji i u inostranstvu sa ovim filmom! – izjavila je Nevena Božović.

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ: Dobro krijem tajne – i od sebe
Spot "Prazni snovi" Nevene Božović za film "Psi umiru sami"
Pevačica na snimanju spota, Foto: Facebook / Nevena Božović 

Reditelj ovog debitantskog ostvarenja ujedno je i reditelj spota Nikola Petrović kazao je da su se dvoumili oko lokacije snimanja.
– Na kraju sam se odlučio da u duhu samog filma iskoristimo sneg u Beogradu. Spot je snimljen na jednoj od lokacija na kojoj je sniman i film i prenosi atmosferu filma. Zadovoljan sam prvim reakcijama publike na spot. Nevena je bila dobar izbor! Drago mi je da što nas je podržala na ovaj način – rekao je Petrović.

Beovizija 2019: Odabrane 24 kompozicije

“Psi umiru sami” je drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom. Glavne uloge u filmu tumače debitanti Srđan Petrović i Mina Obradović. Osim njim igraju i Dragan Vujić Vujke; Draginja Mileusnić; Miloš Timotijević; Srđan Žika Todorović; Jovan Jeslisavčić; Nikola Šurbanović; Andrej Šepetkovski.

E. A. / Izvor: FCS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde