Neodoljivi bik Ferdinand stiže u bioskope – premijera 16. decembra

0
1028

Neodoljivi bik FerdinandOd reditelja Karlosa Sandane, koji je gledaocima doneo omiljene svetske hitove “Rio” i “Ledeno doba”, na platno bioskopa Cineplexx Delta City u subotu 16. decembra od 16h premijerno stiže – “Ferdinand”.

Neodoljivi bik FerdinandNeodoljivi bik Ferdinand našao se u novom crtaću. Svi koji su odrastali osamdesetih, pa i ranije, pamte Fedrinanda kako sedi ispod svog omiljenog drveta i miriše cveće. A, gde je on danas? To će saznati već 16. decembra svi koji dođu na premijerno prikazivanje filma o prijateljstvu, ljubavi i hrabrosti u bioskopu Cineplexx Delta City.

Aleksandar Radojičić pozajmljuje glas biku Ferdinandu

Neodoljivi bik Ferdinand– Mališani, pripremite se za sjajnu avanturu o velikom biku sa još većim srcem. Premijeri će prisustvovati glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma na srpski jezik. A, na čelu sa glumcem Aleksandrom Radojičićem, koji je pozajmio glas Ferdinandu! – pozivaju gledaoce iz Cineplexxa i dodaju da su karte već u prodaji.

Neodoljivi bik FerdinandOsim Radojičića u ostalim ulogama našli su se Tamara Krcunović, Nigor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić i drugi. Svi su saglasni – atmosfera na snimanju sinhronizacije bila je sjajna, odlično su se zabavili!

Nove animirane avanture: „Zaleđeno kraljevstvo – Praznik sa Olafom“

Ferdinand je priča o biku koji nije želeo da se bori u koridi – on je hteo se druži sa svojom drugaricom Ninom, uživa u druženju sa ostalim stanovnicima farme i miriše cveće. Nažalost, posle jednog nesporazuma, ljudi su ga doživeli kao razuzdanu zver. Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

„Meda Pedington 2“ – specijalna projekcija u bioskopu Cineplexx Delta City

Neodoljivi bik FerdinandU originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Neodoljivi bik FerdinandInače, film će pretpremijerno biti od 14. decembra u svim bioskopima Cineplexx, a u subotu na premijeri gledaoci će se družiti i sa glumcima. “Ferdinand” će se prikazivati u bioskopima širom Srbije od 21. decembra.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde