“(ne)normalni” i “Savršeni marginalci” predgrupe “Hladnom pivu” na Kalemegdanu

0
80

Članovi benda “Hladno pivo” se uveliko pripremaju da sa vernim obožavaocima proslave svoj 30. rođendan na Kalemegdanu, u subotu, 26. maja. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa, a ostao je još mali broj.

Hladno Pivo 2018
“Hladno pivo”, Foto: Promo

Momci iz benda žele uvek da pruže priliku mladim bendovima da predstave svoj rad, u nadi da će izgraditi uspešnu muzičku karijeru i ubuduće zajedno svirati na brojnim festivalima. Tako će i ovaj rođendanski koncert početi u 20h svirkom dve predgrupe. One će na najbolji način zagrejati publiku za spektakl “Hladnog piva”. A to su “(ne)normalni” i “Savršeni marginalci”.

„Hladno pivo“: 30. rođendan slaviće se i na Kalemegdanu
"(ne)normalni", Foto: Facebook / (ne)normalni
“(ne)normalni”, Foto: Facebook / (ne)normalni

Prvo će nastupiti bend “(ne)normalni”, koji trenutno snimaju drugi album. Tako će publika na Kalemegdanu imati prilike da čuje i njihove nove pesme.
– Zadovoljstvo nam je da smo dobili priliku da sviramo pre benda “Hladno pivo”. Daćemo sve od sebe da zainteresujemo publiku koja pristiže na ovaj veliki događaj. Singl koji je izašao između prvog i drugog albuma zove se “Maske su pale”. Ta pesma možda i najviše podseća na numere “Hladnog piva”, i sigurno je nećemo preskočiti – najavio je pevač benda Nenad Jelenković.

„Hladno pivo“ i Josipa Lisac: Spot za „Soundtrack za život“

Posle njih nastupiće gosti iz Maribora, a koji u Beograd dolaze po preporuci “Hladnog piva”. Naime, slovenački bend “Savršeni marginalci” je po rečima Mileta Kekina “najbolji cover bend Hladnog Piva, da ponekad zvuče i bolje od njih samih”. Pred “Savršenim marginalcima” je veliki zadatak da to i dokažu. Pevač benda Rok rekao je da misli da je “Hladno pivo” i danas OK, ali se čuje da su malo ostarili.

„Hladno pivo“ i akustično izdanje „Vjeruj u mene“

– Mi ćemo publici pokazat kako su zvučali dok su još imali kosu. Mislim da smo mi bez premca najbolji “Hladno pivo tribute bend”. To ne kažem samo ja, nego i svi moji frendovi! – dodao je Rok, koji će zajedno sa Bogdanom, Primožem i Tinom pokušati to i da dokaže na Kalemegdanu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde