U prodaji dodatne ulaznice za koncerte Nemanje Radulovića na Kolarcu

0
131

Na radost publike, biće još ulaznica u prodaji za koncerte proslavljenog violiniste.

Nemanja Radulović fb dodatne ulaznice
Foto: Facebook / Nemanja Radulović

Nemanja Radulović nastupiće 4. i 5. februara u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine. Za oba koncerta ulaznice su prodate za jedno pre podne, pa će, u dogovoru sa izvođačima, biti postavljena dodatna sedišta na pozornici. Te ulaznice u prodaji su od 22. januara.

Nemanja Radulović postao francuski vitez

Radulović, koji već tradicionalno nastupa 4. februara u Beogradu, na Dan Velike dvorane Kolarčeve zadužbine (otvorene 1932), sviraće sa svojim orkestrom “Double Sens”. Biće to prilika da budu obeležena dva rođendana- 10 godina orkestra i 86. godina Velike dvorane.

U prvom delu koncerta, Nemanja će nastupiti sa pojedinim članovima orkestra kao solistima. I to, u delima Halvorsena (Pasakalja sa Draganom Đorđevićem na violončelu); i Vivaldija (koncerti za četiri i dve violine sa Tijanom i Ksenijom Milošević i Gijomom Fontanrozom). U drugom delu koncerta publici na Kolarcu će predstaviti dela Bartoka, Šostakoviča, Dvoržaka, kao i “Šeherezadu” Rimskog Korsakova u aranžmanu Aleksandra Sedlara.

Kad Nemanja Radulović zasvira na 10.000 metara

Nemanja Radulović fb dodatne ulaznice
Foto: Facebook / Nemanja Radulović

Inače, pre beogradskog, predviđen je isti koncert i u Parizu tako da orkestar, koji čine muzičari iz Francuske i Srbije, obeležavaju ovaj jubilej na dva mesta. A, Radulović, kao i mnogih prethodnih godina, nastupa u okviru obeležavanja 4. februara.

Nemanja je rođen u Nišu, školovao se u Beogradu i Francuskoj. Svojim virtuoznim muziciranjem i avanturističkim programima osvaja svet klasične muzike. Ima ekskluzivan ugovor sa diskografskom kućom “Dojče gramofon”. Poslednji kompakt disk koji je objavio za ovu kuću, sa delima Čajkovskog, niže uspehe jedan za drugim odličnim kritikama, kao i prvim pozicijama na top listama najprodavanijih izdanja. Jedan deo ovog kompakt diska je sniman tokom 2017. godine u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde