Dr Nele Karajlić promovisao pesmu i spot “Nedelja kad je otišao Hase 2”

0
445

Sinoć je na Mundijalskom trgu, na najvećem ekranu u zemlji, dr Nele Karajlić promovisao novu numuru i spot koji je prati.

Foto 2 Mondo Stefan Stojanovic Novi spot dr Neleta Karajlića - Nedelja kad je otišao Hase 2
Foto: Mondo / Stefan Stojanović

Za pesmu “Nedelja kad je otišao Hase 2” Nele je napisao muziku i tekst, dok aranžman i produkcija potpisuje Voja Aralica. Produkciju spota uradio je “Tamara a ne Branko” production po Karajlićevoj scenariju i u njegovoj režiji. Za animaciju i izradu videa bio je zadužen “Snopstudio”.

Belgrade Beer Fest 2018: Veliki povratak na muzičku scenu dr Neleta Karajlića

Novi spot dr Neleta Karajlića - Nedelja kad je otišao Hase 2Posle premijere spota, Nele je za svoje fanove održao i mini koncert kao uvod u spektakl, koji priprema za 16. avgust na Belgrade Beer Festu.
– Ovo je u suštini pesma u kojoj govorim šta se dogodilo s nama od vremena kad smo čitali “Oslobođenje” i “Politiku” do današnjeg vremena kada komuniciramo na Facebooku. Ili što bi jedan moj prijatelj rekao: “Hase na fejsu, istorija u malom mozgu”! – rekao je dr Nele Karajlić.

11. Demofest: Nele Karajlić i „Goblini“ zatvaraju festival
Foto 2 Mondo Stefan Stojanovic Novi spot dr Neleta Karajlića - Nedelja kad je otišao Hase 2
Foto: Mondo / Stefan Stojanović

I pored hladnog i kišnog vremena za drugi dan leta, Nele je uspeo da zagreje publiku. Pored nove numere, energično je izveo i hitove “Bos ili Hadžija”; “Guzonjin sin”; i “Ženi nam se Vukota”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde