Nektar OK Fest 2020 na Tjentištu 17, 18. i 19. jula

0
32

I dok se još prisećamo najlepših trenutaka i uspomena sa ovogodišnjeg Festivala na Tjentištu, već polako počinjemo sa pripremama programa i sadržaja za narednu godinu, poručuju organizatori. 

Nektar OK Fest 2020 na Tjentištu 17, 18. i 19. jula

Već je utvrđen datum održavanja naredne muziške fešte u Nacionalnom parku “Sutjeska” – Nektar OK Fest 2020 biće 17, 18. i 19. jula. Jedinstvena OK avantura će sledeće godine opet otvriti vrata svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja. Tada će se organizovati sedmo izdanje čarobne muzičke manifestacije.

Završen 6. Nektar OK Fest: Preko 30.000 posetilaca uživalo na Tjentištu

– U prethodnim godinama izgradili smo poverenje i podršku najvernije festivalske OK publike. Sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo poverenje novih posetilaca, koji nam dolaze iz regije, Evrope i sveta. Utiske i atmosferu sa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, možete pogledati u official aftermovie za 2019. godinu! – kažu organizatori Festivala. Oni još dodaju:

6. Nektar OK Fest: Druge večeri publika horski pevala hitove “Dubioze” i Maajke

– Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim lepotama i kulturno-istorijskim vrednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklevajte za narednu godinu! Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije! Ostanite OK…vidimo se na Tjentištu jula 2020. godine! 

Sve novosti i najave za 2020. godinu OVDE.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde