Avantura se nastavlja: Nektar OK Fest 2020 14, 15. i 16. avgusta

0
46

Nakon dvomesečne neizvesnosti, brojnih razgovora, pregovora, sagledavanja kompletne situacije, praćenja zdravstvenog stanja u regiji i šire… sada je izvesno da će tradicionalna manifestacija na Tjentištu biti održana i ovog leta.

Avantura se nastavlja: Nektar OK Fest 2020 14, 15. i 16. avgusta

OK avantura se nastavlja! Organizatori su saopštili da će se Nektar OK Fest 2020 održati 14, 15. i 16. avgusta.
– Svedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našem regionu, ali i u Evropi i svetu. Stoga nas izuzetno raduje, što smo u vreme globalne svetske krize izazvane pandemijom koronavirusom, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje vreme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa – saopštili su organizatori.

Oni su istakli da su sve vreme imali na umu zdravlje svih nas, publike i izvođača, poštujući dodatne preporuke sigurnosti i procene stručnjaka da će u mesecima koji su pred nama virus sve više da slabi, te da je avgust mesec izvesniji i sigurniji u kontekstu opšteg zdravstvenog stanja u zemlji, određen je novi datum održavanja festivala Nektar OK Fest 2020.

Završen 6. Nektar OK Fest: Preko 30.000 posetilaca uživalo na Tjentištu

– Na Tjentištu nas očekuje puno dobre zabave, uz najbolju muziku i vrhunsku svirku najboljih bendova. Naravno, to nije sve, jer Nektar OK Fest uvek nudi više. I ovoga puta nudimo neponovljivo iskustvo avanture i adrenadlinskog doživljaja, za sve one koji žele da okuse i čari prirode; kampovanje pod vedrim nebom; uživanje u raftingu; planinarskim šetnjama; prašumi Perućici i nesvakidašnjem pogledu sa najlepših vidikovaca Nacionalnog parka Sutjeska.

– U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inostranih izvođača. A, koji su usled novonastale situacije otkazali svoje svetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu. Sa istima smo ostali u komunikaciji i već sada je potvrđeno da će u slučaju da budu na turneji 2021. godine prolongirati planirani ovogodišnji nastup, za novi termin festivala u narednoj godini.

Završen 5. Nektar OK Fest: Neverovatan ambijent, vrhunska organizacija, sjajna publika
Avantura se nastavlja: Nektar OK Fest 2020 14, 15. i 16. avgusta
Foto: Nektar OK Fest

– U svakom slučaju odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju nas vrhunske svirke uz grupe “Van Gogh”; “Bajaga i instruktori”; “Goran Bare & Majke”; “Urban & 4”; “Zoster”; “Hladno pivo”; “Ritam nereda”; “Buč Kesidi”; “TBF”; “Kanda, Kodža i Nebojša”; “M.O.R.T.”; “Repetirot”. Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu nas očekuju bendovi: “Love Hunters”; “Mortal Kombat”; “Who See”; “Atheist Rap”; Marčelo i “Napeti quintet”; Mile Kekin. Uskoro donosimo još sjajnih imena zaduženih za najbolji provod na Tjentištu 14/15/16 avgusta, kao i ostatak programa ovogodišnjeg sedmog Nektar OK Festa – navode organizatori u saopštenju.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju, imaće mogućnost za povrat novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net
Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala OVDE. U ponudi su ograničene količine Paketa III /60 KM/ koji podrazumeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH; te paketa OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je obezbeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde