SuperStar TV: Od jeseni novi sitkom “Nek’ ide život”

0
135

Tokom leta snimaće se nova serija, koju će gledaoci moći da gledaju od oktobra na kanalu SuperStar TV.

U pitanju je sitkom “Nek’ ide život” u koprodukciji Telekoma Srbija i “Pink International Company”. Autorski tim predvode scenarista Vladimir Đorđević i reditelj Slobodan Šuljagić, poznat po režiji najpopularnijih srpskih serija i filmova. 

PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ: Šta nas čeka u drugoj sezoni “Državnog službenika”
SuperStar TV: Od jeseni novi sitkom "Nek' ide život"
Foto: Promo

“Nek’ ide život” je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma. U njoj humor dominantno proizilazi iz složenih situacija, iznenadnih preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci. Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista. U centru pažnje su članovi porodice Savković – majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović; njeni sinovi Ljubiša i Siniša, a tumače ih Miodrag Fišeković i Milan Kovačević; ćerka Silvana koju igra Paulina Manov; i snaja Katarina u tumačenju Anđelke Prpić. Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prve sezone serije prodefilovaće više od 100 glumaca, oživljavajući galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.

Superstar TV: Humoristička serija “Vrata do vrata” od 25. februara
Ljiljana Stjepanović SuperStar TV: Od jeseni novi sitkom "Nek' ide život"
Ljiljana Stjepanović igra majka Grozdu Savković, Foto: Dragana Dušanić

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić, posetio je sa Željkom Mitrovićem set serije “Nek’ ide život” u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima. Tom prilikom je najavio bogat program od jeseni.

– Gledaoci kanala SuperStar TV su već navikli na kvalitetan serijski program, pre svega domaće produkcije. On je pomerio granice srpskog igranog programa. Ono što sa ponosom mogu da najavim jeste da ćemo od jeseni nastaviti u istom ritmu i potruditi se da opravdamo velika očekivanja. U tom smislu posebno bih istakao novu humorističku seriju pod nazivom “Nek’ ide život”, čije emitovanje počinje u oktobru. Sjajni glumci i odličan scenario garancija su smeha i vrhunske zabave za gledaoce SuperStar TV-a i naša poseta snimanju me je dodatno uverila u to – rekao je Vladimir Lučić.

Premijera pilot-epizode sitkoma “Mrnjavčevići”

Nakon premijerno prikazivanja od oktobra na SuperStar TV, sitkom “Nek’ ide život” će se na TV Pink emitovati od proleća 2020. godine. Inače, ovo je treća od osam serija koju je Željko Mitrović najavio za sezonu 2019/2020 na TV Pink, a saradnjom sa Telekomom je veoma zadovoljan.

– Nalazim se na početku snimanja serije “Nek’ ide život”, to je jedna urnebesna komedija, struktuirana kao sitkom ili komedija situacije. Ono što je važno, jeste da se taj humor rađa iz raznih situacija u kojima se glavni likovi nalaze. Imali smo priliku da vidimo neke kadrove, serija obiluje odličnim dosetkama, preokretima u radnji i svim onim što čini jednu dobru i kvalitetnu komediju, koja je kao žanr veoma teška. Veoma sam zadovoljan, posebno zato što je ovaj žanr u deficitu već mnogo godina i čini mi se da ćemo sa ovom  prvom sezonom koja ima 44 epizode biti veoma uspešni, Telekom Srbija i mi zajedno. Mislim da taj koncept saradnje sa Telekomom može biti veoma uspešan – rekao je vlasnik TV Pink.

Anđelka Prpić SuperStar TV: Od jeseni novi sitkom "Nek' ide život"
Anđelka Prpić tumači snaju Katarinu, Foto: Promo
LJILJANA STJEPANOVIĆ: Veoma aktivna penzionerka

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe “Ljubav, navika, panika”, koja je na prestižnoj dodeli nagrada “Zlatna ruža” u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz sitkom “Nek’ ide život” pokazati svoje umeće.

– Komediju smatram najzahtevnijim igranim formatom. Imao sam priliku da radim komedije i uživam u tom radu. Komedija zavisi od mnogo činilaca, treba spojiti i dobru ideju, tekst, kvalitetnu glumačku ekipu. Nadam se da smo ovog puta uspeli da spojimo i autore i glumce, imamo zavidne produkcione okolnosti, zahvaljujući Pinku i Telekomu Srbija. U oktobru će gledaoci imati priliku da vide o čemu se radi – rekao je Slobodan Šuljagić.

PETAR STRUGAR: Naš narod voli komediju

Kanal SuperStar TV je dostupan svim korisnicima mts televizije, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde