Nataša Miljković novo lice Prve televizije

0
162

Prva TV dobila je pojačanje – poznato TV lice, sa velikim iskustvom i omiljeno među gledaocima.

nataša miljković prešla na Prva TV
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović

Od ponedeljka 2. jula “Jutro sa Jovanom i Srđanom” postaje “Jutro sa Natašom”, a svaki radni dan započinjaće sa Natašom Miljković, novim licem Prve televizije.
Jovana Joksimović i Srđan Predojević idu na zasluženu letnju pauzu. Na njihovo mesto dolazi dobro poznato TV lice. Nataša Miljković prešla je sa RTS na Prva TV, i sada počinje sa novim obavezama i radom na ovoj televiziji. “Jutro sa Natašom” zvaće se jutarnji program tokom letnjih meseci.

Prva TV: Autorska emisija Gvozdena Nikolića „Nećete verovati“, priče o malom čoveku s vedrije strane

– Kao da sam ušla u neki brzi, brzi, brzi voz. Moj start je za nekoliko dana i pokušavam da pohvatam sve putnike u tom vozu, sve stanice… Ja već sada osećam da sam spremna i jedva čekam taj ponedeljak. Imam osećaj da ga već predugo čekam – rekla je Nataša u intervjuu za Prva TV.

Nataša Miljković novo lice Prve TV
Foto: Prva TV / Aleksandar Krstović

* Hoće li u “Jutru” osim nove voditeljke biti još nekih noviteta?
– Svaki voditelj unosi svoj karakter i svoju ličnost, e to će biti novo. U samom konceptu neće biti nikakvih promena. To su Jovana i Srđan postavili. Ja ću tu biti kao komšija kome date ključ od stana kada ode na odmor da joj zalijete cveće i nahranite psa. A, u ovom slučaju zaista psa. Ja ću im čuvati tu njihovu lepu emisiju, a od jeseni ćemo raditi neki novi projekat.

MARKO ŽIVIĆ: Ako ne bude posla u glumi, voziću taksi

Leti obično svi beže od posla i odlaze na odmor, a Natašu očekuje jedno radno leto.
– To je bila veoma važna odluka koju sam donela, da ovog leta ostanem u Beogradu i radim svaki dan. Mislim da je to jedna odlična stvar. Poslednjih 10 godina radim jutarnje emisije i mislim da bi mi mnogo veći šok bio da sam prešla na neku večernju emisiju. Rano ustajanje neće biti nikakav problem.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde