Nataša Bekvalac u novosadskom tržnom centru BIG 18. novembra

0
115

Posle družanja sa obožavaocima u beogradskom tržnom centru, poznata pevačica nakon sedam dana zapevaće u šoping centru svojim sugrađanima.

Nataša Bekvalac u novosadskom tržnom centru BIG 18. novembraNataša Bekvalac je 11. novembra napravila sjajnu žurku u BIG FASHION šoping centru. U atrijumu centra na njenom nastupu okipilo se oko 1.000 ljudi. Nata je koncert započela svojim najnovijim hitom “Mala plava”, koji za mesec i po dana ima više od 9,5 miliona pregleda na kanalu YouTube. A ove nedelje, 18. novembra, zakazana je nova fešta – u novosadskom BIG Shopping Center.

Nataša Bekvalac i Coby objavili zajedničku numeru „Mala plava“

– Jer “Mali signali” kažu da “Mala plava” “Ponovo” nastupa u BIG-u! Spremite se za fenomenalnu atmosferu, jer očekujemo da će u centru biti “Trista stepeni”! – najavili su naslovima Natašinih pesama predstojeći pevačicin nastup iz BIG-a.

„Pametna i luda“ pisana za Natašu Bekvalac, snimila je Marija Šerifović

 

Nataša Bekvalac u novosadskom tržnom centru BIG 18. novembra
Ovako je bilo prošle nedelje u Beogradu, Foto: BIG Fashion

Publici je ostalo samo da uvežbaju tekstove Natašinih numera i spreme dlanove.
– Nakon kraće pauze, vratila sam se na muzičku scenu i vrlo sam inspirisana. Mnogi kažu da je moj novi singl potpuno drugačiji od onog što sam do sada radila. Volim da se poigram sa trendovima i to uglavnom izađe na nešto interesantno. Sada sam se jako uželela publike i zato se radujem susretu zakazanom za nedelju! – rekla je Bekvalčeva.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde