Narodno pozorište: Od 18. marta predstave putem interneta

0
109

Narodno pozorište u Beogradu u vanrednom stanju moralo je da prekine igranje predstava pred publikom.

Narodno pozorište u Beogradu onlajn predstave

Nacionalni teatar je zato najavio da u sredu, 18. marta, u 21h počinje sa emitovanjem predstava putem interneta.
– Gledajte nas onlajn! Najavljujemo besplatan streaming svojih operskih, baletskih i dramskih predstava! – poručili su publici iz Narodnog pozorišta.

Prva predstava na repertoaru je “Bela kafa” Aleksandra Popovića, u režiji Milana Neškovića. Glumačka podela: Branko Vidaković; Olga Odanović; Pavle Jerinić; Vanja Ejdus; Nenad Stojmenović; Nada Šargin; Predrag Ejdus; i Nebojša Babić. Publika predstavu može gledati na sajtu Narodnog pozorišta, na kojem će biti objavljen i repertoar sledećih emitovanja.
– Ostajemo zajedno uz belu kafu koja se i pije kod kuće! – kažu iz beogradskog teatra.

Dečje predstave uživo na internetu preko društvenih mreža

– Narodno pozorište veruje da će svi zaposleni, honorarni saradnici, publika i sve ostale kolege u drugim pozorištima prevazići ovo iskušenje koje je pred nama. Ljubav i solidarnost! – napisali su na svom sajtu.

Ujedno, obavestili su publiku da je pokrenut proces povraćaja novca za sve ulaznice kupljene putem onlajn prodaje za predstave u narodnom pozorištu u Beogradu.
– Poštovana publiko, pokrenut je proces povraćaja novca za sve ulaznice kupljene putem onlajn prodaje, a koje se odnose na sva otkazana izvođenja predstava, počev od 11. marta zaključno sa 7. aprilom 2020. Proces povraćaja novca, u zavisnosti od faze realizacije kupovine, može da potraje i do 10 dana.

SBB otključava dodatne kanale zbog teške situacije
Narodno pozorište u Beogradu onlajn predstave

*Faze realizacije kupovine:
– ukoliko su sredstva na rezervaciji, povraćaj novca je trenutan (otpuštanje rezervacije).
– ukoliko su sredstva već prebačena na račun Narodnog pozorišta, povraćaj sredstava (void) može da potraje između 7 i 10 dana (u zavisnosti od banke).
– u oba slučaja se (ranije) dešavalo da vam od banke ne stigne nikakva notifikacija (mejl, poruka na mobilni) o ovoj akciji.
Molimo vas, u slučaju da imate bilo kakvih nedoumica, prvo kontaktirate svoju banku, a zatim nas na mejl itpodrska@narodnopozoriste.rs, kako bismo iste otklonili – navodi se u njihovom saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde