Stiže najjači Sea Star do sada

0
33

Sea Star je zasluženo nominovan za najbolji evropski festival. A, svoje treće izdanje imaće od 24. do 25. maja 2019. godine u laguni Stella Maris u Umagu.

Stiže najjači Sea Star do sada
Foto: Exit

Više od 80 hiljada posetilaca i brojni muzički superstarovi pomogli su da se festival već nakon dve sezone etablira među najvažnije na Mediteranu. U 2019. podiže lestvicu najviše do sada! Biće to najjači Sea Star do sada.

Kako je u maju ove godine bilo u magičnoj laguni može se videti u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala, jer je danas objavljen i zvanični aftermovie!

Rokenrol praznik: Na Exit dolaze “Greta Van Fleet”, Phil Anselmo, Tarja i armija gitara

Festivalska 2+2 formula pokazala se uspešna prve dve sezone. Tako će u petak 24. i subotu 25. maja Sea Star Festival raditi u svom punom kapacitetu. A, za četvrtak 23. pripremljena je žurka otvaranja, dok u nedeljno jutro 26. maja – oproštajna žurka. 

No Sleep Festival: Zahvalna sam što se Exit ne održava u Beogradu

Početak prodaje ulaznica zakazan je za sredu, 12. decembra tačno u podne. Tada stižu festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od svega 3.700 dinara, što je ušteda od čak 50% u odnosu na finalnu cenu! Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po ceni od 12.000 dinara. Sve ulaznice biće dostupne putem sajta seastarfestival.com kao i na svim prodajnim mestima Gigs Tix.

Exit tim sa rekordnih osam nominacija dočekuje Evropske festivalske nagrade
sea star najjači do sada

Prva dva izdanja Sea Star očarala su mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Istre, kao i gostoprimstvu. Već prošla godina donela je mnoštvo pozitivnih noviteta. Posebno se isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri. Ona je dominirala lagunom.

“The Prodigy”: Exit je danas bolji od festivala Glastonbury i Coachella

Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posetilaca koji su uživali u nezaboravnim nastupima svetskih i regionalnih superstarova kao što su “The Prodigy”; Robin Schulz; Fatboy Slim; Dimitri Vegas & Like Mike; “Hurts”; Paul Kalkbrenner; Paul Van Dyk; “Dubioza kolektiv”; “Kiša metaka”; “Nipplepeople”… te žanrova poput elektronske plesne muzike i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

Exit 2019: Za samo 13 minuta planula trećina kapaciteta za “The Cure”

Uspeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za “Best Medium-Sized Festival”, odnosno najbolji festival do 40.000 posetilaca dnevno na Evropskim festivalskim nagradama. Uspeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspeh svih festivala iz Exitove porodice koji su ukupno dobili čak osam nominacija.

E. A. 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde