Najda obeležava 25 godina saradnje sa grupom “Smak” u “Garaži”

0
145

“Crna dama”, “Daire”, “Profesor”, “Satelit”, “Lisica”…samo su deo repertoara rok svirke koja se priprema u beogradskom klubu.

Najda obeležava 25 godina saradnje sa "Smakom" u "Garaži"

Poznati niški rok muzičar Dejan Najdanović Najda sa svojim bendom 15. novembra nastupa u klubu “Garaža”.
– Ove godine Najda obeležava 25 godina od početka saradnje sa grupom “Smak” i za ovu priliku sprema ozbiljno dobru žurku i koncert koji ćete pamtiti! – najavljuju iz “Garaže” i obaveštavaju da je cena ulaznice 400 dinara.

Najda i Aca Celtic ekranizovali duet “Oslobodi me”

Povodom obeležavanja dve i po decenije od dolaska u kultnu rok grupu “Smak”, Najda je objavio ove godine album “Smakovanje”. U tome mu je pomogao njegova “Deliverance INC” grupa, koja je za ovu priliku preimenovana u “Najda & Smak Tribute” bend. Ovaj sastav pored Najde, koji peva i svira gitaru, čine i Nemanja Najdanović (gitara); Milan Stanimirović (bas gitara); i Vladan Božilović (bubnjevi).

Bora Čorba i Najda snimili “Drugu Troju”

Na albumu je devet pesama grupe “Smak”, koje su ponovo snimljene, i to uz blagoslov i punu podršku legendarnog gitariste i osnivača “Smaka”, Radomira Mihajlovića Točka.
Album je snimljen uživo u Nišu, tokom prošle i ove godine. Objavljen je u izdanju “Hi Fi centra”.

– To su najpoznatije “Smakove” pesme koje su nastale pre 30, 40 godina. Malo smo ih obojili našim bojama i odsvirali ih uživo u studiju Nemanje Najdanovića u Nišu. Stasavao sam kao muzičar uz ovaj zvuk, pre 25 godina mi se ukazala prilika da započnem saradnju sa legendama ex Yu rokenrola i mislim da nema boljeg načina od ovog da obeležim veliki i značajan jubilej. Četvrt veka nije malo! – izjavio je Najda povodom objavljivanja albuma.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde