Najda donosi “Smakovanje” u zemunski klub “Fest” 17. januara

0
49

Poznati niški rok muzičar nastupiće u zemunskom klubu.

Najda donosi "Smakovanje" u zemunski klub "Fest"

Dejan Najdanović Najda donosi “Smakovanje” u petak, 17. januara, (22h) u klub “Fest”.

Povodom obeležavanja jubileja 25 godina od početka saradnje sa grupom “Smak”, Najda je 2019. objavio album “Smakovanje”, sa svojim “Deliverance INC” bendom, koji je za ovu priliku preimenovan u “Najda & Smak Tribute bend”. Izdanje je kompletno snimljeno uživo u studiju Nemanje Nadanovića u Nišu tokom prošle i pretprošle godine. Album “Smakovanje” objavljen je u izdanju “Hi Fi centra”.

Najda i Aca Celtic ekranizovali duet “Oslobodi me”
Najda donosi "Smakovanje" u zemunski klub "Fest"

Na njemu se nalazi devet pesama “Smaka”, koje su ponovo snimljene i to uz blagoslov i punu podršku legendarnog gitariste i osnivača benda – Radomira Mihajlovića Točka.
Pored Najde, koji peva i svira gitaru, ekipu čine i Nemanja Najdanović (gitara); Milan Stanimirović (bas gitara); i Vladan Božilović (bubnjevi).

Bora Čorba i Najda snimili “Drugu Troju”, Aca Seltik otpevao “Oslobodi me”

– To su najpoznatije “Smakove” pesme koje su nastale pre 30, 40 godina. Malo smo ih obojili našim bojama i ponovo odsvirali uživo. Stasavao sam kao muzičar uz ovaj zvuk, pre 25 godina mi se ukazala prilika da započnem saradnju sa legendama ex Yu rokenrola. Mislim da nema boljeg načina od ovog da obeležim veliki i značajan jubilej. Četvrt veka nije malo! – izjavio je Najda povodom objavljivanja albuma.

“Profesor”, “Crna dama”, “Daire”, “Satelit”, “Lisica”… samo su deo repertoara januarske rok svirke koja se priprema za publiku u “Festu”. Ulaz je 400 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde