Najavljen Arsenal Fest 08 – “Kragujevac: The Capital of Music”

0
132
Iako organizatori još nisu najavili učesnike festivala u Kragujevcu naredne godine, prodaja karata po promo cenama već je počela za Arsenal Fest 08.

arsenal fest 08 "Kragujevac: The Capital of Music"Arsenal Fest 08 biće održan 21, 22. i 23. juna 2018. godine, pod sloganom “Kragujevac: The Capital of Music”. Komplet ulaznica za sve tri večeri u pretprodaji košta 2.000 dinara. A, mogu se kupiti u Domu omladine Kragujevca i preko mreže Eventim.

– Kragujevac je 1818. postao prestonica Srbije, a cilj nam je da 2018, zahvaljujući Arsenal Festu 08, bude bar tokom tri večeri “The Capital of Music” – prestonica (odlične) muzike u ovom delu Evrope! – kažu organizatori.

Arsenal Fest 07 dovodi Josipu Lisac u Kragujevac

"Kragujevac: The Capital of Music" prvi kupci karata za Arsenal Fest 08
Prvi kupci karata za Arsenal Fest 08, Foto: Facebook / Arsenal Fest

Od svog početka 2011. Arsenal je iz godine u godine rastao. U to se mogla uveriti publika koja je pratila festivalski program proteklih godina. Do sada je bilo preko 150.000 posetilaca, koji su uživali u nastupima značajnih imena srpske i ex Yu scene, kao i inostranih bendova – “Thievery Corporation”; “Anthrax”; “Buzzcocks”; “Skunk Anansie”; “Toy Dolls”; “Gentleman”…

– Sada nam je ambicija da Arsenal Fest 08 bude najbolje, najveće i najznačajnije izdanje festivala do sada! A, uz neka nova, ekskluzivna, intrigantna i značajna muzička imena svetske i naše scene. Izvođače ćemo postepeno saopštavati u predstojećim nedeljama – najavljuju organizatori.

Belgrade Beer Fest 2017: 50 sati vrhunskog besplatnog programa

sa arsenal festa 07
Sa Arsenal Festa 07, Foto: Facebook / Arsenal Fest

Uz Main Stage smešten u jedinstveni, fantastični otvoreni prostor u fabrici municije iz XIX veka; i Garden Stage u prelepom zelenilu “Zastavine bašte”; kao i Explosive DJ stage u rustičnom zdanju “Čaurnice”, Arsenal Fest 08 priprema još bogatih sadržaja i spreman je za širenje u nove prostore…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde