“Na pola koplja” – nova pesma benda “Srčani udar” i Alena Islamovića

0
67

Alen Islamović je sve istinske ljubitelje rokenrola obradovao novim singlom.

"Na pola koplja" - nova pesma benda "Srčani udar" i Alena Islamovića

Ovog puta u pitanju je saradnja sa grupom “Srčani udar” sa kojom je snimio pesmu “Na pola koplja”. Tako se zajednički rad rock grupe iz Kanade i popularnog pevača nastavlja. Ova ekipa je sarađivala na debitantskom albumu sastava “Mrtvo hladno” snimljenom još 2005. godine.

Autor muzike za numeru “Na pola koplja” je Dean Đurković, a tekst i aranžman su zajedničkim snagama uradili Islamović i Đurković. Produkcija je rađena u Kanadi, a videospot je nastajao u karantinu, gde su svi akteri kadrove snimali na svoj način.

ALEN ISLAMOVIĆ: Nije loše u izolaciji! Čitam knjige, gledam filmove…

– Ovom pesmom najavljujem i pripremanje mog novog albuma za jesen, na kojem ću raditi malo čvršći zvuk. Biće i neke svežine koju želim napraviti na svoj način, a biće i nekoliko različitih autora. Dean iz grupe “Srčani udar” iz Toronta je moj stari saradnik. Imamo već nekoliko zajedničkih hitova “30 kvadrata”, “Heroin”, “Heroj”. A, i ovo će biti hit, jer je takva vrsta pesme koja nosi. Moram se malo više baviti rockom jer vidim da neki pokušavaju, ali im baš i ne ide. Za rock treba imati leđa, jer tu nema foliranja. Spot za „Na pola koplja“ je dostupan na kanalu Youtube, a reakcije su na prvu dobre. Imam već pola pripremljenog albuma, a slobodnog vremena imam koliko hoću. Moje je da pišem i stvaram pesme, a publika je ta koja će slušati i hvaliti ili kritikovati – kaže Alen.

ALEN ISLAMOVIĆ: Supruga mi se nikad nije mešala u posao

U dosadašnjoj karijeri Islamović je otpevao nekoliko dueta, između ostalih sa Indirom Radić, Indirom Forza, Kikijem Lesendrićem…

Na pola koplja

Uvijek zaboli teška riječ kad padne
Sve ode u komade nema nađe
Kroz suze rekla je

Ne sviraj tužne pjesme
Ne diraj gdje se ne smije
Ne ljubi nikog više tako
Na pola koplja
Ne grli bez žara
Ne kumuj bez dara
Ne plači ako nije pjesma
Bar ko život tužna

Uvijek zabole mrvice sa stola
Sve te kletve bola nema nađe
Kroz suze kuneš me

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde