10. Bedem Fest: Na drevnim zidinama Darko Rundek i Đorđe Miljenović

0
101

Deseti, jubilarni, Bedem fest održaće se od 2. do 4 avgusta na gradskoj tvrđavi Bedem u Nikšiću.

Organizatori su saopštili imena novih izvođača. Kako rekoše, oni su generacijski udaljeni, ali muzičkom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirartivni muzičari. A, koji će i te kako obogatiti ovogodišnju izvrsnu listu muzičara. U Nikšiću, na drevnim zidinama nastupiće i Darko Rundek i Đorđe Miljenović.

10. Bedem fest: “Prašiće” u Nikšiću “Brejkersi” i “KKN”

– Bedem fest potvrđuje svoju privrženost emociji, muzici, autentičnosti, dokazanom i potvrđenom muzičkom stvaralaštvu, kao i svoju raznovrsnost i bogatstvo žanrova. Upravo iz tog razloga traje i svakog dana izaziva divljenje i poštovanje svoje publike. Jako nam je važan stav posetilaca. Naročito vodimo računa o tome da sve generacije nađu svoje mesto na tvrđavi. Naša je misija da publika sa nestrpljenjem iščekuje početak festivala, upravo zbog muzike i osećaja koji im u tom smislu pružamo. Želimo da oživimo kult i fenomen koncerata i live nastupa. Drevne zidine pružaju upravo to i ponosni smo na kulturološki aspekt našeg rada. Bedem fest i gradska tvrđava dišu kao jedno! – kaže direktor Bedem festa Petar Šundić.

10. Bedem fest: Prvi nastup Bojane Vunturišević u Crnoj Gori

Darko Rundek će prvi put nastupiti na drevnim zidinama tvrđave Bedem. Kako navode organozatori, on je čovek čija muzika i pojava nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Potvrđeno lice, antologija… I, jedva čekaju njegov nastup na festivalu.

ĐORĐE MILJENOVIĆ: Ana Stanić je moj brat

Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh, izuzetno nadaren i raznovrstan muzičar, koji ostavlja na sceni poslednji atom snage. Njegova emocija pogađa u srce. Iz Bedem festa navode da će Miljenović na festivalu pokazati sasvim novo lice. Pričaće i pevaće o bolu, o gorkim životnim iskustvima… i predstaviće publici svoj novi album.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde