Muzika svuda: Gde je to sve Beogradska filharmonija ove sezone

0
59

Beogradska filharmonija najavila je šta publiku čeka u predstojećoj sezoni.

Muzika svuda: Gde je to sve Beogradska filharmonija ove sezone

Nakon što je iznenadnim nastupom u Knez Mihajlovoj ulici najavila novi slogan “Muzika svuda”, Beogradska filharmonija najzad otkriva gde će se to sve njen repertoar slušati u novoj sezoni.
Doskočivši ograničenju publike u koncertnoj dvorani, Filharmonija je kreirala jednu od najuzbudljivijih sezona izmeštanjem repertoara tamo gde je publici lako dostupan – svuda!

Nastavak online sezone: “Frankenštajn” u Filharmoniji

U avanturi “Muzika svuda” pridružuju joj se prvi partneri – Delez Srbija; Pošte Srbije; Telekom Srbija – mts; Erste banka; CarGo technologies; tako što će se u njihovim prodavnicama, poslovnicama i automobilima, slušati snimci repertoara Beogradske filharmonije koji je prethodno orkestar izveo na koncertima u svojoj sali.

Beogradska filharmonija Betoven

– Beogradska filharmonija uz novu zamisao i hashtag #muzikasvuda razbija sve konvencije uvođenjem alternativnih lokacija slušanja klasične muzike. I to ne samo u Beogradu, već u celoj Srbiji. Tokom narednog perioda, Filharmonija može da obeća da će biti stroga ali neposlušna. Prvo se odnosi na poštovanje propisanih mera. A, drugo na probijanje svih dosadašnjih navika kada je slušanje klasične muzike u pitanju! – rekao je direktor Ivan Tasovac.

Beogradska filharmonija: Spoj muzike i drame

muzikasvuda je hashtag koji treba da širi pozitivnu energiju i uvede novu dinamiku u svakodnevne živote, da svaki dan bude specijalan kao što je odlazak na koncert. To će najpre biti uz muziku Mocarta koju je orkestar nedavno izveo i snimio tokom tri koncerta u filharmonijskoj sali.

Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde