Muzika iz filma “Banditi u potrazi za mamom” na platformi Bandcamp

0
77
Muzika iz filma "Banditi u potrazi za mamom" na platformi Bandcamp

“Banditi u potrazi za mamom” su socijalna drama o odrastanju i slobodi. Dok tragaju za mamom koja je otišla Kristijan, Edi, Emran i Sunita ulaze u svet ulice. Postaju deo ulične džeparoške bande, koju u akciji hvata policija. Kristijan jedini uspeva da se izvuče pa se pred njega postavlja zadatak da oslobodi braću i sestru iz Doma…

Originalna muzika iz filma Koste Ristića “Banditi u potrazi za mamom” objavljena je na platformi Bandcamp. Ulične avanture Kristijana i bandita transcedentirane u trećesvetaški bluz kroz teme “Two Rounds of Bullets”; “Father Was a Doctor”; “Joy”; “In From The Cold” sastava “Kheirawi & The Shamasass” mogu se od 8. marta slušati na OVDE.

KOSTA RISTIĆ o filmu “Banditi u potrazi za mamom”: Naturščici moraju da veruju reditelju

Tekst ovih numera napisao je Abdelraheem Kheirawi, koji je i autor muzike zajedno sa Slobodanom Đukićem. Osim njih dvojice članovi sastava su još i Boris Usanović i Nikola Usanović.

Senzacija prošlogodišnjeg FEST-a, film “Banditi u potrazi za mamom” nastavlja svoj međunarnodni nastup. Njega od 21. do 29. marta očekuje prikazivanje na Praškom međunarodnom filmskom festivalu Febiofest (u okviru takmičarskog programa New Europe).

E. A. / Izvor: FCS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde