Muzika iz Diznijevih crtaća “Be our Guest”, besplatan koncert na Tašmajdanu

0
243

U okviru festivala Kulturno leto na Paliluli u subotu, 28. jula, održaće se muzički spektakl na otvorenom. Naravno, za DŽ – svi su dobrodošli, ulaz je slobodan.

Muzika iz Diznijevih crtaća "Be our Guest", besplatan koncert na TašmajdanuKvartet Nemanje Nikolića sviraće za najmlađe, ali i one starije, muziku iz Diznijevih crtanih filmova. Koncert nosi naziv “Be our guest” i biće održan u parku Tašmajdan. Vreme početka ove muzičke čarolije zakazano je za 19,30h i trajaće do 21h. Svi koji dođu, moći će da čuju hitove iz crtaća i da uz njih zapevaju i zaplešu. Biće to nesvakidašnji i dopadljiv događaj na otvorenom.

Kulturno leto na Paliluli 2018: Program za jul

Mališani će uživati uz dobro znane melodije, dok će se stariji kroz muziku vratiti u bezbrižno doba detinjstva. Biće balada i bržim numera, a kao i uvek muzičari iz kvarteta će i improvizovati na licu mestu. I, sigurno će, kao i obično, ostvariti sjajnu interakciju sa publikom. Na repertoaru su melodije iz crtanih filmova “Knjiga o džungli”, “Kralj lavova”, “Lepotica i zver”…

Trejler za crtani film Sergeja Ćetkovića „Lola i Mila“
Muzika iz Diznijevih crtaća "Be our Guest", besplatan koncert na Tašmajdanu
Kvartet Nemanje Nikolića, Foto: Facebook / Nemanja Nikolic pianist

Nemanja Nikolić je mlad, vrsni pijanista. U njegovom kvartetu su i Sanja Ugrčić (vokal), Ivan Simeunović (volina) i Uroš Danilović (udaraljke). Svaki njihov nastup je veoma zanimljiv, zabavan, i pun brojnih iznenađenje.
Na njihovom koncertu minule zime ispred hrama Svetog Save okupilo se više od 2.000 ljudi, a evo i delića atmosfera kada su svi zajedno pevali najlepše hitove iz Diznijevih crtaća:

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde