Muzička šaNSa: Takmičenje mladih novosadskih bendova

0
78

Po drugi put novosadski bendovi imaju priliku da pokažu svoje muzičke sposobnosti i na taj način dobiju šansu da snime svoju prvu pesmu i spot.

Muzička šaNSa: Takmičenje mladih novosadskih bendova

Projekat “Muzička šaNSa” održava se sa ciljem da osnaži mlade bendove u Novom Sadu i pruži im mogućnost saradnje sa stručnjacima iz različitih relevantnih oblasti, kao i niz radionica koje će im pomoći da se usavrše i poboljšaju svoje muzičke sposobnosti. Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji i uz finansijsku podršku Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019 (OPENS2019), pokrenuo je ovaj projekat. A, u želji da pomogne mladim talentovanim Novosađanima muzičarima.

Play Media Day 04: Banjaluka i ove godine na mapi kreativne industrije

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu je najstarija studentska organizacija koja brine o položaju svih studenata u Novom Sadu. Cilj udruženja jeste organizacija sadržaja koji doprinose stvaranju povoljnih uslova za iskazivanje kreativnosti studenata kroz naučno; kulturno; sportsko; i svako drugo delovanje.

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad je savez udruženja koji zajedno sa svojim partnerima sprovodi programe za mlade zahvaljujući kojem je Novi Sad osvojio tu laskavu titulu. Jedan od ciljeva OPENS-a jeste da podstiče aktivizam mladih u Novom Sadu. Upravo je iz tog razloga i podržao ovaj projekat.

STANKO CRNOBRNJA: Među mojim studentima je mnogo kreativnih, maštovitih i talentovanih mladih ljudi

Projekat “Muzička šaNSa” pokrenut je početkom 2018. kako bi mladima od 18 do 30 godina obezbedio više mogućnosti da ispolje svoju kreativnost i pružio dostupnost prostora za stvaranje muzike, vežbanje i usavršavanje na novosadskoj muzičkoj sceni. Ove godine započinje svoju drugu sezonu…

U okviru projekta će pet mladih novosadskih bendova moći da se usavrše kroz redovno vežbanje u muzičkom studiju. A, zatim i da snime sopstvene pesme i spotove. Sve ove aktivnosti će se realizovati uz pomoć i podršku tima eksperata iz oblasti muzike. Prilikom realizovanja projekta, bendovi će pohađati edukativne radionice koje su neophodne za dalji razvoj njihove uspešne muzičke karijere. Prijave za takmičenje se otvaraju danas, zainteresovani to mogu učiniti OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde