Muzička bajka: Ana Rucner snimila pesmu sa “čudom iz Prozora” Markom Bošnjakom

0
109

Proslavljena violončelistkinja zajedno sa “čudom od detata”, koje je rasplakalo region u talent šou takmičenju, obradila je pesmu Selin Dion.

Ana u Gradu Dubrovnik
Na snimanju spotu, Foto: Filip Bašić

Renesansno barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sveta Nedelja, poslužio je kao kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner. Kao inspiracija poslužila je prekrasna pesma Celine Dion (Selin Dion) “Ashes” iz filma “Deadpool 2”. Anin gost u ovom projektu i spotu je Marko Bošnjak. To je dečak neverovatnog glasa, koji je pobedio u talent šou nadmetanju “Pinkove zvezdice”. Njega od milja zovu i “čudo iz Prozora”. Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obeležava 20 godina umetničkog rada. Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio sa glasom mladog, izuzetno perspektivnog pevača pa je rezultat snimanja prava muzička bajka.

Ana Rucner u čast Nikole Tesle snimila „Sunčana polja“
asher snimanje spota ana rucner muzička bajka
Marko Bošnjak na snimanju spota, Foto: Filip Bašić

Autorka projekta je Ana Rucner, dok je muzički producent Vlado Kalember. Producentkinja je Mihaela Reščić, a reditelj i fotograf mladi, talentovani Filip Bašić. Umetnica je u spotu u kreacijama “Sherri Hill”.

Ana Rucner i Gudački kvartet Rucner Foto Filip Bašić
Ana Rucner i Gudački kvartet Rucner Foto Filip Bašić

Spot je ujedno i najava violončelistkinjinog osmog autorskog festivala “Ana u Gradu” koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu. Na prvi dan leta, 21. juna, Ana Rucner će, uz prve zrake sunca, u pet sati ujutro, zasvirati sa svojim gostima (Gudački kvarter Rucner i Marko Bošnjak) u amfiteatru Excelsa Nekretnine. Tako će pozdraviti leto i obeležiti Svetski dan muzike.Ana u Gradu Dubrovnik

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde