Music Week: Koncerti na Kopaoniku Samardžića, Matića, Gibonnija, JK, “Ministarki” i Pejovića

0
292

Treću godinu zaredom, festival Music Week okupiće najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku.

Music Week festival KopaonikProšle godine su koncerte na Music Week festivalu održali Ceca Ražnatović, Toni Cetinski, Aca Lukas i “Tropiko bend”. Organizatori, kompanija Sky music u saradnji sa MK Mountain Resortom, potrudili su se da i ove zime opravdaju poverenje posetilaca. Tako će predstojeći, treći Music Week festival otvoriti 8. marta pevač Željko Samardžić. Njegov nastup će biti prvi u nizu ovogodišnjih pet koncerata koji će biti održani na Kopaoniku. Narednog dana, 9. marta, publici će se pokloniti Saša Matić koji obećava spektakularan provod. A, 10. marta posetioci će imati priliku da uživaju u emotivnim stihovima Gibonnija.

CNN: Srbija – destinacija koju morate posetiti u 2018!

Music Week festival Kopaonik
Music Week okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, Foto: Promo

Za sam kraj festivala, poslednje dve večeri, najavljeni su koncerti iznenađenja. Sada se zna i ko su izvođači, koje su organizatori dugo držali u tajnosti. Za petak, 16. mart, u hotelu “Grand” na Kopaoniku veliki spektakl sprema Jelena Karleuša. A u subotu, 17. marta, nastupaju “Ministarke”, a kao kruna večeri biće koncert Aca Pejovića.

Saradnja Mostaraca: Željko Samardžić i „Sinergija“ snimili „Da je sreće“

Ono po čemu se Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti.

SAŠA MATIĆ: Šareni svet iza crnih naočara

Music Week festival KopaonikSvi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela “Grand”. Kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor sportske dvorane hotela “Grand”, za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge, u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music weeka ono što se pamti i prepričava.

Koncert Gibonnija za Dan žena u Novom Sadu

Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije biće gosti ovog festivala kao i prethodne godine. Music Week, kao specifičan koncept turizma i zabave, namenjen je svim ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde