Music Week festival: Jelena Rozga i Toni Cetinski pozivaju na Ušće

0
233

Na Ušću će posle Belgrade Beer Festa biti održan i Music Week festival. Na njemu će se od 23. do 25. avgusta okupiti neke od najvećih zvezda narodne, trep i pop muzike. Ulaz će biti slobodan uz KeepApp aplikaciju. 

Music Week festival: Jelena Rozga i Toni Cetinski pozivaju na Ušće
Foto: Promo

Prvo letnje beogradsko izdanje festivala Music Week stiže uskoro! Ljubitelji popularne muzike imaće priliku da uživaju u nastupima više od 15 najvećih domaćih i regionalnih zvezda, i to – besplatno! Potrebno je samo da skinu besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp, koja će služiti kao propusnica. U video-porukama izvođači pozivaju na Ušće.
Među zvezdama koje otvaraju Music Week 23. avgusta je Jelena Rozga, koja je svojim fanovima poručila:

Music Week festival 2019: Najveće trep i pop zvezde na Ušću

U petak, 23. avgusta, nastupaju i Dragana Mirković, Saša Kovačević, Dženan Lončarević i Toni Cetinski, koji je u svojoj video poruci pozvao Beograđane i goste Beograda da se još jednom fenomenalno provedu u srpskoj prestonici:

Toni Cetinski ekranizovao numeru “Čekam te”


Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića. Poslednjeg dana Music Weeka, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović; Senidah; Buba Corelli i Jala Brat; Coby; Angellina; Sara Jo; i Katarina Grujić.

Album “Bez tebe” Senidah od 25. marta na tržištu

Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni. ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u, a može se nabaviti po promotivnoj ceni od 2.500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs. Više informacija na www.musicweek.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde