Music Week festival 2019: Najveće trep i pop zvezde na Ušću

0
497

Beograd će u drugoj polovini avgusta biti festivalski grad!

Music Week festival 2019: Najveće trep i pop zvezde na Ušću

Na Ušću će posle Belgrade Beer Festa biti održan i Music Week festival. Na njemu će se od 23. do 25. avgusta okupiti neke od najvećih zvezda narodne, trep i pop muzike. Ulaz će biti slobodan uz KeepApp aplikaciju.
U petak, 23. avgusta, nastupiće Dragana Mirković; Jelena Rozga; Toni Cetinski; Saša Kovačević; i Dženan Lončarević. Dan kasnije, subota, 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija; Nine Badrić; Lepe Brene; Ace Lukasa; i Darka Lazića. Poslednjeg dana Music Weekaa, u nedelju, 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović; Senidah; Buba Corelli i Jala Brat; Coby; Angellina; Sara Jo; i Katarina Grujić.

Letnji Music Week festival na Ušću od 23. do 25. avgusta

Maya Berović će se pred masovnom beogradskom publikom pojaviti prvi put posle velikog koncerta u Areni u novembru prošle godine. Pevačica ne krije svoje oduševljenje. Fanovima je poslala video poruku u kojoj ih poziva na nastup na Ušću.

Istog dana kada nastupa Maya, na Music Weeku predstaviće se i trep kraljica regiona, Senidah, kao i kompozitor, pevač i producent Coby. Senidina pesma “Mišići”, kao i duet sa Cobijem “Četiri strane sveta” trenutno su među najslušanijim hitovima na Balkanu. Coby je do sada objavio niz hit singlova poput “Biseri iz blata”; “Rambo”; “Zver”… komponovao je muziku za film i seriju “Južni vetar”, a potpisuje i hit singlove izvođača kao što su Buba Coreli i Jala Brat, koji će takođe nastupiti na Ušću 25. avgusta.

Album “Bez tebe” Senidah od 25. marta na tržištu

Najaktuelnija mlada zvezda, Sara Jo, uveliko se priprema za nastup na Ušću. Obožavaocima je poslala šarmantnu video poruku, u stilu svog novog hita “Mili, mili”.

Među izvođačima mlađe generacije koji će 25. avgusta nastupiti na Ušću su i jedna od najuspesnijih Zvezda Granda, Katarina Grujić, kao i mlada zvezda Angellina, čije najpoznatije pesme “Budi u blizini” i “Pile moje” broje milionske preglede na kanalu YouTube.

17. Belgrade Beer Fest: Magnifico na Ušću, Ida Prester promo lice festivala

Ljubitelji popularne muzike moći će u nastupima svojih idola na Music Weeku da uživaju besplatno, a biće potrebno samo da downloaduju mobilnu aplikaciju KeepApp. Ona će se uskoro naći na Google Play i App Store-u. Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni; a ALL YOU CAN DRINK VIP PASS, koji se takođe aktivira preko KeepApp aplikacije, omogućiće neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u.

Music Week festival se već četiri godine održava na Kopaoniku, a ovo je njegovo prvo beogradsko izdanje, u okviru Cloud platforme, koja obuhvata još i festivale Beer Fest i Noć muzike.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde