Music Week festival 2019: Satnica ko i kada nastupa po danima

0
468

Besplatni koncerti najvećih zvezda regiona biće na Ušću od 23. do 25. avgusta.

Music Week festival 2019: Satnica ko i kada nastupa po danima

Više od 15 najvećih zvezda pop, trep i narodne muzike nastupiće na prvom beogradskom Music Week festivalu na Ušću. Ulaz na festival je besplatan, a sve što je potrebno jeste da sa Google Play ili App Store-a skinete besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App, koja služi kao besplatna ulaznica. Tu je i satnica, ko i kada nastupa po danima.

Music Week festival: Jelena Rozga i Toni Cetinski pozivaju na Ušće
Music Week festival 2019: Satnica ko i kada nastupa po danima
Mapa

Festivalske kapije otvaraju se u 19h u petak 23. avgusta, a na binu prvi izlazi Saša Kovačević u 20h. Jedan od najpopularnijih pop pevača regiona nizaće svoje hitove do 21h. Posle njega pred publikom će se pojaviti regionalna zvezda Jelena Rozga. Od 22,30h za atmosferu će biti zadužen legendarni Toni Cetinski, a dugo očekivani beogradski nastup Dragane Mirković počeće 15 minuta posle ponoći. Za sjajnu atmosferu do samog kraja prve festivalske noći biće zadužen Dženan Lončarević, čiji nastup počinje u 2,30h.

Drugi dan festivala, 24. avgust, u 20h otvara legenda regiona Hari Mata Hari. Nakon njgovog nastupa na Ušću će se oriti hitovi jedne od najboljih pop pevačica sa naših prostora, Nina Badrić (21,15h). Mega zvezda Lepa Brena počinje svoj nastup u 22,30h, a posle nje na binu stupa Aca Lukas u 00,45h. Drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić čiji nastup počinje u 3h.

Music Week festival 2019: Najveće trep i pop zvezde na Ušću

Poslednji dan festivala, nedelja 25. avgust, rezervisan je prevashodno za trep i pop zvuk. Nakon Angelline, čiji nastup počinje u 20h, na scenu stupa trep kraljica regiona, Senidah, u 20,35h. Posle nje, od 21,15h očekuje se nastup Sare Jo, a zatim i Katarine Grujić od 22h. Jedan od trenutno najpopularnijih producenata i hitmejkera, Coby, nastupa od 22,40h, a nakon njega na stejdž stupaju regionalne mega zvezde Buba Corelli i Jala Brat. Za spektakularno zatvaranje Music Weeka zadužena je Maya Berović, čiji nastup počinje u 1,10h.

Ulaz na Music Week je slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App, međutim, za 2.500 dinara, posetioci koji žele da podignu zabavu na viši nivo, mogu nabaviti ALL YOU CAN DRINK VIP PASS. On omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom večeri! VIP passovi dostupni su na svim prodajnim mestima tickets.rs.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde