Mountain Music Fest: “Začinjen dan” na Divčibarima avanturom i muzikom

0
291

Na ski stazi Crni vrh u okviru Divčibare Ski Resorta, prošlog vikenda je oko 2.000 posetilaca uživalo u prirodi i muzici. A da im dan bude “začinjen” i ostane im dugo u sećanju, potrudili su se organizatori Mountain Music Festa, ponudivši zanimljiv i bogat program uz dolazak odličnih muzičkih izvođača.

Mountain Music Fest divčibare 2017
Zip line je privukao veliku pažnju posetilaca

Posle drugog Mountain Music Fest, održanog 19. avgusta, svojim kućama zadovoljni su se vratili posetioci, izvođači i organizatori. Baš kako je i glasio ovogodišnji slogan festivala “Začini dan”, pripadnici svih generacija, ali u najvećem broju mladih, proveo je super dan na planini uz brojne avanture i odličan muzički program. Rekreacija, meditacija, izazovi, opuštanje, uživanje… i sve to na svežem vazduhu, okruženi božanstvenom prirodom i u dobrom društvu.

AVANTURE AUTOSTOPERA (7): Hipi-komuna, čarobna priroda i – povratak kući!
mmf divčibare 2017
Super provod na Divčibarima

– Drugi Mountain Music Fest je protekao po planu i programu. Najveću pažnju posetilaca privukli su dodatni sadržaji: Zip line, Orijentiring, Divčibare forest, Panoramska vožnja žičarom, Pivo sa naučnikom, Yoga livadica… Ali, i sadržaji za decu: Moje čedo, Lutkice i slikarska radionica. Uspešno je protekla Color Run trka, a medalju za prvo mesto osvojio je Sava Lugonja – kažu zadovoljni organizatori. I dodaju:

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

mmf divčibare 2017
Zajedno na sceni grupe “ZAA” i “Zemlja gruva”

– Festival je posetio veliki broj porodica sa malom decom, trudnica, tinejdžera, mladih, ali i publika u zrelom dobu, što je signal da je organizacija uradila dobar posao. Ovo je bio festival za sve generacije sa dobrom voljom i energijom. Mountain Music Fest 2017. veliku pažnju posvetio je bezbednosti gostiju. Angažovali smo veliko obezbeđenje, ali ono 19. avgusta nije imalo mnogo posla, pošto nije bilo konfliktnih situacija.

Cinema City: Objavljeni prvi naslovi jubilarnog festivala

mmf divčibare 2017
Marko Louis sa bendom napravvio su je sjajnu atmosferu

– Festival su posetili i oni koji su bili zadovoljni prošlogodišnjim. Dobre utiske su preneli na druge, koji su nas ove godine prvi put posetili. Ovakve preporuke su najbolje – kaže Andrija Marjanović, organizator Mountain music festivala na Divčibarama.

mmf divčibare 2017
Rekreacija na Crnoj stazi

Na adresu Festivala neprestano stižu pohvale posetilaca, najviše ocene, snimci i fotografije. Zato organizatori kažu da je izvesno da će se i naredne godine ponovo družiti i potruditi se da “začine dan” na Divčibarama, kojeg će se svi rado sećati.

Belgrade Beer Fest: Spektakl na kiši „Plavog orkestra“

mmf divčibare 2017
Kralj Čačka

A da se svira, peva i đuska na festivalu, ove godine pobrinuli su se “ZAA”, “Zemlja gruva”, Marko Louis, Kralj Čačka, Uroš Spasojević Project i drugi.

D. D. / Foto: MMF

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde