Moto Fest Banjaluka 2018: Sa bajkerima “Brkovi”, “Hladno pivo”, “DLM”, “Let 3″…

0
251

I ove godine u organizaciji MK Stršljen, 25. i 26. maja u Banjaluci će biti održan drugi po redu Moto Fest, Banjaluka 2018.

moto fest banjaluka 2018Već nakon prve godine održavanja, ovaj događaj je imajući u vidu postavljene ciljeve i zadatke, ispunio planirana očekivanja. Tokom dvodnevnog trajanja Banjaluku je učinio mestom okupljanja i druženja velikog broja bajkera iz BiH, cele regije i inostranstva. I ovoga puta organizatori nastavljaju u istom pravcu. Primarni cilj Moto Festa ostaje usmeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u gradu na Vrbasu.

Arhangel Fest 2 – 25. i 26. maja u Grockoj
 MK Stršljen moto fest banjaluka 2018
MK Stršljen

Pored moto sajma, tu je i programski raspored muzičkog programa u okviru kojeg će nastupiti najpoznatija imena regionalne muzičke scene. Organizovaće se i izložbe, stunt vožnje, biće izbor za najbolje motore i moto klubove. Naravno, tu je i zabavni program, koji će biti upotpunjen i sa novim atrakcijama i sadržajima. A, koji će, veruju organizatori, i ove godine Banjaluku učiniti epicentrom dobre zabave i najboljeg provoda za ljubitelje dvotočkaša.

Vlado Georgiev objavio spot za pesmu „Tebe žedan“

banjaluka 2018 mapaU muzičkom delu programa nastupiće – 25. maj “Hladno pivo”; “Che Sudaka”; “Let 3”; “Kanda, Kodža i Nebojša”; i “Daddy Cool” tribute Zucchero;
a 26. maj “Brkovi”; “Zabranjeno pušenje”; “DLM”; “Daddy Cool” tribute Zucchero.
Sve informacije, najave i dešavanja u vezi sa Moto Festom, Banjaluka 2018 možete pratiti na zvaničnim stranicama događaja na društvenim mrežama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde