Mostarski “Zoster” obnavlja ritualni ples u Novom Sadu i Beogradu

0
46

Šarmantni Mostarci družiće se sa obožavaocima u Novom Sadu i Beogradu.

Mostarski "Zoster" obnavlja ritualni ples u Novom Sadu i Beogradu

Na jednom od letošnjih festivalskih nastupa mostarski bend “Zoster” dobio je kompliment da je “domaći Queens of the Stone Age”, a oni se i dalje potpisuju skromno: Grupa “Zoster” – Vaša grupa. “Budi svoj kad jesi gdje jesi, a kad nisi, i nemoj”, jedan je od njihovih najprepoznatljivijih stihova, koji možda i najbolje opisuje njihovu ležernost i nenametljivost. Tako i opčinjavaju armiju svojih poštovalaca – magičnom opijajućom jednostavnošću.

Koncerti podrške “Za Koju” u Elektropioniru i SubBeernom centru
Mostarski "Zoster" obnavlja ritualni ples u Novom Sadu i Beogradu
Foto: Jovana Milovanović / Skullcheez

Beograđane i Novosađane redovno posećuju. I svaki njihov novi dolazak znači i sve brojniji auditorijum. Ne čudi što je tako tako – njihovi nastupi se prepričavaju. Jedinstveni i energični, neizvesni a koncizni, Zosterovci su momci koji uvek iznova iznenade prisutne. Prijatno. Budući da se svako ko je jednom bio na njihovom nastupu, na svaki novi koncert “Zostera” vrati sa bar onim jednim novim “+1” u pratnji. Novi ritualni ples mostarski bend “Zoster” priprema za 18. oktobar u Novom Sadu, u “Gerila Baru”; i 19. oktobar u Beogradu, u SubBeernom Centru.

Saradnja Mostaraca: Željko Samardžić i “Sinergija” snimili “Da je sreće”

Za beogradski koncert ulaznice su u prodaji u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22, Beograd); i na prodajnim mestima Ticket Visiona. Pretprodajna cena je 1.000 dinara, dok će 1.200 dinara biti cena ulaznice na veče koncerta.
Za novosadski koncert, ulaznice po ceni od 1.000 dinara dostupne su u samom “Gerila Baru”

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde