Mostarka Ana najlepša na svetu

0
507
Foto Ana Bavrka Instagram Miss New World 2017
Foto: Instagram / Ana Bavrka

Ana Bavrka iz Mostara izabrana je za najlepšu na “Miss New World 2017”, izboru lepote održanom u Turskoj.

Lepa Mostarka je manekenka i instruktorka zumbe, specijalnog fitnes programa koji se bazira na plesnim pokretima i vežbanju uz muziku. Ana je u Bosni i Hercegovini odavno poznato i omiljeno lice sa reklama i iz spotova poznatih pevača. Često je nazivaju najseksi devojkom u susednoj zemlji. Pojavljivala se u spotovima Dina Merlina, Sandre Afrike, Dada Polumente, Amela Ćurića, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

Foto: Instagram / Ana Bavrka
Foto: Instagram / Ana Bavrka

– Draga moja, Bosno i Hercegovino, uspeli smo – kratko je napisala na društvenim mrežama Ana nakon osvajanja titule, dok je uoči izlaska pred žiri postavila na Instagaramu sledeće:

– Narode hvala vam za podršku, kompliment, kritiku, čak i loš komentar. U svakom slučaju, večeras je finalna večer, ja ću se potruditi da ovu malu zemlju Bosnu i Hercegovinu (iako na lenti fali Hercegovina, ali nećemo im zamjeriti) predstavim u najboljem svjetlu, kao što sam i radila prethodnih dana. Zvuči otrcano, ali nije važna pobjeda, meni je važno da sam uživala ovdje svakog trenutka, upoznala tako dobre ljude, te upoznala čari Turske. Let’s go!

Ana Bavrka je od samog početka takmičenja slovila za jednu od favoritkinja.

Izvor: bljesak.info

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde