Mostar Summer Fest: Dve noći na otvorenom, više od 30 izvođača na tri pozornice

0
136

Ovogodišnje, peto po redu izdanje Mostar Summer Festa održaće se 30. juna i 1. jula na mostarskom sajmu. Organizatori obećavaju dve nezaboravne noći sa više od 30 izvođača koji će nastupiti na tri bine.

mostar plakatU magičnoj industrijskoj zoni grada Mostara na glavnom stageu nastupiće prvog dana festivala Massimo Savić, “Zabranjeno pušenje”, Edo Maajka, Sassja, “Clockwork psycho” i “Floridus”. Naredne večeri ovde će prašiti “Hladno pivo”, “Mostar Sevdah Reunion”, “Kiša metaka”, “Jorgovani”, “Futavci” i “Tattoo”.

– Za vreme organizacije svakog izdanja Festa, uvek osluškujemo želje naše publike. I u jednoj stvari su već godinama složni i veoma glasni. A, to je želja za elektronskom muzikom na Festu. Upravo zato smo ove godine odlučili da napravimo ogroman organizacijski iskorak. Pa, uz glavni stage na kojem će nastupiti 12 genijalnih izvođača, posetioce dočekujemo sa dodatnim stageom. A na kojem će dve noći Festa svirati samo elektronska muzika. Uz pomno odabrano ime “e-MOtion stage”, line-up koji smo pripremili obećava fantastičan provod i ples do jutarnjih sati uz electro ritmove pod vedrim, letnjim mostarskim nebom – kažu iz organizacijskog tima.

mostar summer fest DJA, DJ-evi koji stižu na Mostar Summer Fest su: Ian Pooley (D), After Affair (BIH), Toni Juranović (HR), Petar Dundov (HR), Lea Dobričić (SRB), Pero FullHouse aka Skeptik (HR), Jolly Joke (HR), Alen Milivojević (BIH) Erga aka No Government (BIH) i mnogi drugi.

brejkdensNa ovogodišnjem izdanju Mostar Summer Festa ljubitelji hip hopa i break dancea će uživati. Naime, četvrto izdanje međunarodnog takmičenja u break danceu i hip hopu na području Bosne i Hercegovine – SHOTGUN vol. 4 će se održati upravo na Mostar Summer Festu. Reč je o događaju zabavnog karaktera kojim organizator želi urbanu kulturu približiti publici i mladima. A, i ponuditi kvalitetno i zdravo druženje koje će okupiti veliki broj plesača iz cele regije. Sudije stiže iz Češke, Slovenije, Srbije i BiH. Za dobru muziku pobrinuće se DJ Chill i band “Funkallica” iz Hrvatske.

Mostar Sevdah mostar summer fest– Naš Festival je prepoznatljiv po tome što u 48 i nešto više sati njegovog trajanja, na jednom mestu se okupi mnogo kvalitetnih izvođača koji dolaze iz raznih muzičkih žanrova. Na primer, užitak će biti u jednoj večeri uz dobro društvo čuti Massima, “Mostar Sevdah Reunion” i energičnu Sassju. Sigurni smo da će zahvaljujući odličnom line-upu i našoj sjajnoj publici, Mostar Summer Fest ponovno biti epicentar pozitivne energije – rekli su organizatori.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde