Mostar Summer Fest 2018: “Let 3”, “Helem nejse”, “Letu štuke”…

0
130

Dvodnevni muzički festival Mostar Summer Fest održaće se ove godine poslednjih dana juna, 29. i 30, na mostarskom sajmu. A, poznati su i prvi učesnici.

Mostar summer fest 2018U magičnoj industrijskoj zoni grada Mostara na šestom izdanju Mostar Summer Festa organizatori će se potruditi da okupe kvalitetne izvođače iz raznih muzičkih žanrova. A, koji će publici pružiti dobru zabavu i pozitivnu energiju. U gradu na Neretvi najavljeno je da će ovog leta nastupiti “Helem nejse”, hip-hop duo iz Sarajeva koji čine Gagara i Stihomir; zatim alternativna, provokativna, ekscentrična i uvek originalna rok grupa iz Rijeke “Let 3”; zagrebački hiphoperi Target i General Woo, odnosno sastav “Tram 11”; sarajevska pop-rok grupa “Letu štuke” predvođena Dinom Šaranom; indie pop bend iz Hrvatske “Ischariotzcky”, koji je osnovao harizmatični Joško Klarić; a za odličan jazz na Festu će se pobrinuti “Smooth Groove” iz Mostara.

Mostar

Mostar summer fest 2018Uskoro će organizatori objaviti i ostale učesnike, koji će biti zaduženi za festivalski provod u večernjim satima. Jer, festival je zamišljen kao celodnevno kulturno događanje uz naglasak na večernje nastupe bendova sa idejom da postane prepoznatljiv događaj na regionalnoj karti koncerata.

Saradnja Mostaraca: Željko Samardžić i „Sinergija“ snimili „Da je sreće“

Mostar summer fest 2018– Cilj Mostar Summer Festa je obogatiti kulturnu scenu grada Mostara. A, publici i gradu želimo u trajan zalog da ostavimo sliku mladih koji zajednički uživaju u muzici, druže se, razmenjuju iskustva i kuju planove za bolje sutra. Muzikom, kao univerzalnim jezikom hoćemo da ujedinimo mlade i podstaknemo ih na veći društveni angažman za dobrobit društva u celini. Sigurni smo da ćemo dobrom organizacijom Mostar Summer Festa i potporom uz pomoć koje ćemo angažovati respektabilna muzička imena regije dovesti Mostar na festivalsku kartu u regionu. I tako, pored kulturne, obogatiti i turističku ponudu grada. A, mladima dati priliku da svoj glas Mostaru XXI veka daju kroz odličnu urbanu muziku i zabavu na Mostar Summer Festu – poručuju organizatori.Mostar summer fest 2018

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde