Moskovski cirkus na ledu 15. januara u Sava centru

0
118

Muzičko-scenski spektakl biće u Sava centru 15.januara.

moskovski cirkus na ledu scU Beogradu će prvi put gostovati Moskovski cirkus na ledu. Posle nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u više od 50 zemalja sveta njihov program videće i publika u srpskoj prestonici. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.800, 2.200, 2.600 i 3.000 dinara.

Besplatno klizalište na Adi Ciganliji tokom zime

Moskovski cirkus na ledu gostovaće u Srbiji u okviru nove evropske turneje. Program je prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus. Sve se izvodi uz spektakularne svetlosne efekte, koji doprinose ovoj magiji.

moskovski cirkus na ledu sc
Foto: Printskrin YouTube

Moskovski cirkus na ledu nastao je 1964. godine kao prvi spektakl te vrste. Oni i danas primenjuje zlatne standarde potrebne za izvođenje predstava ovakve vrste. Pored parterskog izvođenja tačaka, klovnova i akrobatike, gledaocima će biti prikazane i tačke na trapezu, a sve spojeno sa akrobatikom na klizalјkama.

Amira Medunjanin u Sava centru sa gudačima 18. marta

Program je za sve generacije. Tako će u njemu pored dece uživati i njihovi roditelјi. Tokom proteklih godina je postao spektakularna svetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde