“Antievrovizija”: Bend “Mortal Kombat” trijumfovao na Kalemegdanu

0
549

Gorela je bina, “leteli” su članovi benda, završena je još jedna “Antievrovizija”.

Mortal Kombat trijumfovao na Kalemegdanu
Foto: Marko Ristić

Da je pobednička antievrovizijska kombinacija “Mortal Kombat”-“SMF”-“Bolesna Štenad”, postalo je jasno kada su se malo slegli utisci sa 9. izdanja “Antievrovizije”. A, koju je domaćin, grupa “Mortal Kombat” organizovala u “Barutani” 12. maja.

„Mortal Kombat“ i Viktor Savić u „Rijalitiju“
Mortal Kombat trijumfovao na Kalemegdanu
Foto: Marko Ristić

Bina je “gorela”, a u publiku su leteli – što članovi benda, što svinjske glave. Posetioci koncerta na Kalemegdanu bili su u ekstazi duže od četiri sata, iako u koncertni prostor “igla nije mogla da padne”.

Mortal Kombat trijumfovao na Kalemegdanu
Foto: Marko Ristić

Više od 1.600 ljudi bilo je u “Barutani”, a preko 200 fanova “Mortal Kombata” ovoga puta je ostalo je uskraćeno za “Antievroviziju”, koja je bila rasprodata više od 24 sata pre svog početka. Nije im smetalo, svoju vernost bendu su pokazali na poseban način: nekoliko stotina njih rasporedilo se po okolnim travnjacima, klupicama i zidinama Kalemegdana… ne bi li bar čulo svoj omiljeni bend, kada već nisu na vreme došli do ulaznice za ovaj godišnji spektakl, koji “Mortal Kombat” priređuje u Beogradu.

Čestitka za Dan zaljubljenih: „Mortal Kombat“ objavio spot za numeru „Papučar“
Mortal Kombat trijumfovao na Kalemegdanu
Foto: Marko Ristić

– Završila se i deveta “Antievrovizija”. Moramo da iskažemo veliko strahopoštovanje prema vama koji ste prisustvovali našem najvećem samostalnom koncertu do sada! “Barutana” je definitivno postala mala i obećavamo vam da ćemo sledeće godine održati koncert u nekom većem i humanijem prostoru. Potrudili smo se da organizaciono prođe sve kako treba, ne zamerite ako je bilo nekih propusta. Još smo mladi i neiskusni, a ni inteligencija nam nije neka za pozavideti. Hvala svima koji su pomogli da se ova manifestacija održi. Hvala gostima, i još jednom veliko hvala VAMA. Voli vas “Mortal Kombat”! Aplauz za same sebe – obratio se bend na koncertu gostima, prijateljima i publici.

Mortal Kombat trijumfovao na Kalemegdanu
Foto: Marko Ristić

A, dogodine biće novi izazov za “Mortal Kombat”. Kakav? Saznaće se za godinu dana, a sigurno da novih iznenađenja će biti na pretek.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde