“Mortal Kombat”: Koncert “Antievrovizija 9” u “Barutani” 12. maja

0
152

Antievrovizijska borba beogradskih pank-metalaca kulminirala je u maju 2017. – spektakularnim koncertom održanim na Kalemegdanu.

Mortal Kombat Antievrovizija 9A, u subotu, 12. maja, “Mortal Kombat” se vraća na “mesto zločina”. Deveti antievrovizijski koncert održaće na istom mestu kao i lane, u “Barutani”. “Antievrovizija 9” je nastavak borbe beogradskog benda…
– Nije rokenrol samo slava, novac, alkohol i ku*ve… Zapravo nije ništa od toga, već je isključivo patnja i bol! Po ko zna koji put smo izašli iz zone komfora da bismo tu tvrdnju i praktično dokazali! – kažu momci iz benda, koji su odlučili da sopstvenim telima odbrane antievrovizijsku tradiciju.

Čestitka za Dan zaljubljenih: „Mortal Kombat“ objavio spot za numeru „Papučar“

– Pozivamo sve ljude dobre i loše volje da dođu na deveti antievrovizijski koncert, kako bismo svi zajedno odbranili čast od evrovizijskog demona! – uputili su poziv članovi benda “Mortal Kombat”.
Specijalni gosti na devetom, tradicionalnom antievrovizijskom koncertu biće grupe “Bolesna štenad” i “SMF”.

Ulaznice za koncert “Antievrovizija 9” po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima; u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat); i u pabu “Cigla & Krigla” (Dalmatinska 44). Na ulazu u “Barutanu”, na veče koncerta, koštaće 800 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde