Bend “Mortal Kombat” objavio album ”Decenija” i najavio majski koncert u Hali sportova

0
75

Momci iz benda rešili su da počaste publiku najvećim beogradskim koncertom do sada.

Bend "Mortal Kombat" objavio album ''Decenija'' i najavio majski koncert u Hali sportova
Foto: Promo

Grupa “Mortal Kombat” održaće koncert 18. maja u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Ove godine postoje i tri povoda za slavlje, a to je 10. rođendan benda, desetogodišnjica tradicionalnog “Antievrovizijskog koncerta” i promocija novog albuma “Decenija”.

Album ”Decenija” upravo je objavljen. Kao i četiri prethodna izdanja, dostupan je za besplatan download. Do koncerta će za sve ljubitelje fizičkog izdanja biti dostupan i kao CD.

“Antievrovizija”: Bend “Mortal Kombat” trijumfovao na Kalemegdanu
Bend "Mortal Kombat" objavio album ''Decenija'' i najavio majski koncert u Hali sportova

– Ono po čemu se ovaj album razlikuje od prethodnih je šarolikost žanrova u pesmama, provlače se i brzi metal rifovi i rokenrol balade. Na njemu ćete pronaći i najbržu i najsporiju pesmu koju je ovaj bend ikada napisao. Tematika je ozbiljnija i humor ne prevladava u istoj meri kao ranije. Audio produkcija je definitivno najkvalitetnija do sada. Zasluga za istu ide našem producentu Milošu Mihajloviću koji je radio miks i mastering albuma! – kazao je Miloš Kričković, frontmen “Mortal Kombata”, povodom objavljivanja “Decenije”.

“Mortal Kombat” i Viktor Savić u “Rijalitiju”

“Mortal Kombat” je prethodnih godina postao jedna od najvećih koncertnih atrakcija u Srbiji i regiji. Nastupali su na svim značajnim festivalima, a i ove godine ih čeka aktivno leto. Sezonu otvara beogradski koncert kao kruna prethodnog perioda i najava svega onog što publiku čeka u narednoj “etapi”. Slikoviti spotovi “Devedesete”, “Rijaliti”, “Papučar” i satirični, britki i direktni tekstovi su nešto po čemu se ovaj bend prepoznaje. Svi se slažu da “Kombate” doživiš kako treba tek kad ih vidiš uživo.

Čestitka za Dan zaljubljenih: “Mortal Kombat” objavio spot za numeru “Papučar”

Promo ulaznice za do sada najveći “Antievrovizijski koncert” dostupne su po ceni od svega 600 dinara putem Ticket vision servisa (ex Eventim) širom Srbije; a u Beogradu još i u “Felix Shopu” (TC Sremska, I sprat); i u pabu “Cigla & Krigla” (Dalmatinska 44).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde