Montenegro Beer Fest: Više od 23 sata besplatnog muzičkog programa

0
58

Prvi Montenegro Beer Fest biće održan od 26. do 28. jula na Cetinju.

Montenegro Beer Fest: Više od 23 sata besplatnog muzičkog programa

Tokom tri festivalske večeri biće više od 23 sata besplatnog muzičkog programa praćenog vrhunskom produkcijom. Cetinje će tada biti centar najbolje zabave u regionu! Na centralnoj bini će nastupiti neki od najpopularnijih regionalnih bendova. Svako veče koncerti počinju u 19h, a prvi će se posetiocima predstaviti crnogorski demo bendovi. Potom će mikrofon preuzeti neki od najboljih rock bendova iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Većina njih će prvi put svirati na Cetinju.

Prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju u julu 2019.

Prvo veče će nastupiti bendovi koji na koncertima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Posle “E-Playa”, Dragoljuba Đuričića i “Perpera”, od 23h Cetinjem će odzvanjati hitovi grupe “Van Gog”, jednog od najpopularnijih srpskih rock’n’roll bendova. Potom će noć ispuniti tri sata žestokog panka “Brkova” i “Pankreasa”.

U subotu, 27. jula, nakon hard rock zvuka podgoričkog “Freedoma”, posetioci će uživati u bezvremenskim hitovima Kikija Lesendića i njegovih “Pilota”. Prvi koncert posle petogodišnje pauze upravo na Cetinju će održati beogradska grupa “Negativ”. U nastavku večeri će još nastupiti “Eyesburn”, “Zoster” i “Bad Copy”.

Montenegro Beer Fest: “Van Gog” otvara festival na Cetinju
Montenegro Beer Fest: Više od 23 sata besplatnog muzičkog programa

Poslednje veče festivala će se smenjivati vrhunski muzičari čiji se koncerti ne propuštaju. “Šobić tribute bend” će izvoditi pesme legendarnog crnogorskog kantautora Miladina Šobića, a iz Beograda na Cetinje stižu “Neverne bebe”, “Bajaga i Instruktori”, kao i “Električni orgazam”. Festival će zatvoriti hrvatski rok bend “Let 3”.

Zagrevanje za festival, koji organizuju grad Cetinje i Beogradska kulturna mreža, počeće već 18. jula održavanjem raznih programskih sadržaja. Očekuje se više hiljada posetilaca i turista koji će pored odlične večernje zabave na koncertima, u toku dana biti u prilici da posete i upoznaju se sa istorijskim blagom crnogorske prestonice kulture. Na više lokacija u gradu moći će da uživaju i u gastronomskim specijalitetima i brojnim pivskim ukusima.

Montenegro Beer Fest: Na Cetinju i Bajaga, “Negativ”, Kiki, “Let 3″…

– Turistička organizacija Cetinja i svi ugostiteljski i smeštajni kapaciteti su spremni da prihvate sve goste koji će zbog festivala boraviti u gradu. A, Cetinjani će pokazati da su odlični domaćini, željni druženja i interakcije sa okruženjem! – poručuju organizatori.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde