Montenegro Beer Fest: Na Cetinju i Bajaga, “Negativ”, Kiki, “Let 3″…

0
52

Prvi Montenegro Beer Fest će biti održan od 26. do 28. jula na Cetinju.

Montenegro Beer Fest: Na Cetinju i Bajaga, "Negativ", Kiki, "Let 3"...

Već smo najavili da će festival otvoriti članovi grupe “Van Gog”, a na bini će prvog dana biti i crnogorski bend “Perper”. Sada su organizatori objavili i druge muzičke goste. Na Cetinju će se za odličnu atmosferu i sjajno raspoloženje publike pobrinuti i “Bajaga i Instruktori”; Kiki Lesendrić i “Piloti”; “Negativ”; “Električni orgazam”; “Let 3”; “Neverne bebe”; “Bad Copy”; “Zoster”; “E-Play”; Dragoljub Đuričić… Zagrevanje za festival, koji se organizuje u saradnji sa Belgrade Beer Festom, počeće već 18. jula održavanjem raznih programskih sadržaja na više lokacija u gradu.

Montenegro Beer Fest: “Van Gog” otvara festival na Cetinju

Na konferenciji za novinare održanoj na Cetinju povodom objavljivanja muzičkog programa Montenegro Beer Festa, jedan od organizatora festivala, direktor marketinga “Beogradske kulturne mreže” Aleksandar Srdić rekao je da sa ponosom može da najavi prvi festival ove vrste koji “Beogradska kulturna mreža” realizuje van teritorije Srbije. On veruje da se kulturom i zabavom može menjati društvo. Kao i da je sinergija sa Cetinjem kao prestonicom kulture Crne Gore, bio jedini izbor u građenju i očuvanju dobrog muzičkog ukusa.

17. Belgrade Beer Fest: Povratak na muzičku scenu grupe “Negativ”
Montenegro Beer Fest: Na Cetinju i Bajaga, "Negativ", Kiki, "Let 3"...
Konferencija za novinare na Cetinju, Foto: Promo

Frontmen grupe “Van Gog” Zvonimir Đukić Đule je rekao da Cetinje zaslužuje “umetničku baklju koja će se ovim festivalom prvi put zapaliti”.
– Centar umetnosti kroz istoriju nekad, ponovo centar umetnosti i srce okupljanja smisla, danas. Želim da ove godine Cetinje dobije zastavu umetnosti, pa da se smisao i poenta vrate tamo odakle su i krenuli na svoj put! – kazao je Đule.

“Van Gog” spot “Gotovo je sve” posvetio vremenu koje se ne zaboravlja

Direktor turističke organizacije Cetinja Oskar Huter veruje da će se višestruki benefiti festivala osetiti i odraziti na sve oblike preduzetništva u ovom gradu.
– Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da se pokažemo, ne samo kao dobri domaćini, kako smo se uvijek dokazivali, već kao i dobri organizatori. Posebno kada se uzme u obzir značaj ovako zahtjevnog projekta – rekao je Huter. On je naveo i da je razvoj manifestacionog turizma cilj uprave grada, koja organizacijom ovog festivala želi Cetinje da učini najprestižnijom destinacijom.

Osim odlične muzike, posetioce Montenegro Beer Festa očekuje i bogat kulturni program; gastronomsko uživanje; druženje u Prijestonici čiji će trgovi, ulice, parkovi i drugi prostori postati mesta dobre zabave.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde