Modni atelje: Izložba “Kostim savremenog baleta” 14. decembra

0
53

“Modni atelje” je besplatna radionica u Kragujevcu, koja nudi mogućnost da se oprobate u dizajnu; kostimografiji; kreiranju; šivenju; stilizaciji… radionica gde se stiče znanje i potrebne veštine modnog dizajna kroz praktičan i kreativan rad.

Modni atelje: Izložba "Kostim savremenog baleta" 14. decembra

Izložbom “Kostim savremenog baleta” 14. decembra završava se proces koji je trajao protekla tri meseca. Kostimi dizajnirani ove godine biće izloženi u prostorijama “SuperMame” (TC Prostor, I sprat, Kragujevac). Otvaranje izložbe zakazano je za 12h.

– Dobrodošli u “Supermamu” da vam predstavimo kako smo iskrojili jesen po našoj meri i kako smo povezali modu i balet! – pozivaju organizatori na izložbu. – “Modni atelje” je bilo mesto okupljanja polaznica koje su savladale korake pri izradi kostima, od skiciranja, uzimanja mera, krojenja, šivenja, stilizovanja, fotografisanja.

Moda po uzoru na XIX vek: Besplatna radionica modnog dizajna u Kragujevacu

Edukativna radionica primenjene umetnost zasnovana je na formiranju vizuelne pismenosti koja u današnjem svetu nosi veliku vrednost, jer živimo u vremenu slika i prenosa informacija vizuelnim putem.

Tokom radionice polaznice su se osposobile za izradu kostima i ostvarile su solidni nivo znanja iz oblasti likovne i opšte kulture; baleta i pozorišta; i kostimografije uopšte.
Drugu godinu za redom projekat je podržan od strane Skupštine grada Kragujevca, a u organizaciji DKRC “Supermama”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde