MKDSL podrška Zardonicu u beogradskom klubu “Dragstor”

0
199

Venecuelanski elektro-dens-metal DJ i producent Zardonic dolazi 6. oktobra u Beograd. Nastupiće u klubu „Dragstor“, a podrška će mu biti MKDSL. 

Zardonic
Federiko Agreda Alvarez – Zardonic

Federiko Agreda Alvarez, odnosno Zardonic (Zardonik), veliki je inovator, izvanredan izvođač, multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, di-džej, kompozitor i producent. Njegov zvuk u osnovi je elektro-dens sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glič hop, brejkbit, elektro haus, dabstep, drum end bejs i hardkor tehno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih“ vokala. Scenski nastup je ono što ga definitivno čini prepoznatljvim – maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih di-džej maski na svetu!

Recondite i Dj Tennis u novembru u Hangaru kod Luke Beograd

On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“ kako kažu “Hypetrap” i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billoardu. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja. Agreda je bez sumnje neko ko pomera granice, menja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mejnstrim i andergraund scene, nikada ne robujući pravilima. Uz podršku MKDSLA-a, izvesno je da će „Dragstor“ 6. oktobra „goreti“ od dobrog zvuka i energije!

MKDSL
MKDSL

Marko Milošević, aka MKDSL (mama kaže da sam lep), je beogradski producent, multiinstrumentalista i nekadašnji di-džej. U svetu muzike je preko 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je deceniju i po, a poslednjih tri godine isključivo se bavi izvođenjem muzike uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentuje pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor. Za svoj izbor muzike kaže da je to „inteligentna muzika za ples“.

„Red Snapper“ 16. septembra u Domu omladine Beograda

Živim nastupom MKDSL zamagljuje granicu između žive svirke i di-džej seta. A, eklektičnim pristupom muzike spaja zvuke tehna, diska, etna, roka i panka u jedan moderan klupski doživljaj. Kao di-džej bio je rezident najpoznatijih beogradskih klubova. Radio je muziku za više filmova, izložbi, revija i pozorišnih predstava. Autor je i brojnih muzičkih radionica za decu i odrasle, kao i dečjih pesama. Danas je aktivni član u grupi Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Skaj Vikler, i grupi “Chorbika”. Nedavno je otvorio muzičku kuću “Chorbika records” i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje “Ti i ja”.

Raduje se nastupu pre Zardonika zbog svega onoga što ovaj venecuelanski di-džej radi i predstavlja. Za veče u “Dragstoru” MKDSL sprema nešto potpuno drugačije i poziva obožavaoce da sami izaberu muziku koju će puštati:
– On pušta hevi metal-dnb-brejkor mešavinu žanrova, pa ću shodno tome i ja pripremiti nešto potpuno drugačije. Radiću lajv klabing adaptacije hevi metal pesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za predloge. Razmislite šta biste voleli da čujete na velikom saundsistemu u klupskom aranžmanu – obratio se MKDSL fanovima. Zato će na njegovom zvaničnom Facebook nalogu obožavaocima biti objašnjeno na koji način mogu da utiču na plejlistu kako bi veče bilo još bolje.

Holivudska zvezda Will Smith nastupio u Poreču na festivalu MTV SummerBlast

Ulaznice su u prodaji po cenama od 1.000 i 2.000 (VIP) dinara. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Ticketshopa i DD Ticketsa, kao i online preko njihovih sajtova.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde