Snima se: Mistični triler “Ključ” Marka Sopića

0
138

Nakon filma “Ekipa”, koji je u postprodukciji, reditelj je započeo novo snimanje.

Snima se: Mistični triler "Ključ" Marka Sopića

Nedavno je na lokacijama u Beogradu počelo snimanje dugometražnog igranog filma “Ključ” u režiji Marka Sopića. Reditelj je svoje buduće ostavrenje opisao kao “mistični triler”. Najvažnije uloge igraju: Sonja Kolačarić; Radivoje Raša Bukvić; Aleksandar Berček; Branimir Bane Popović; Željko Dimić odnosno Jack Dimich; Rastko Janković; Lazar Đukić; Isidora Građanin; Jelica Kovačević…

Krimi-komedija “Ekipa”, film o ljubavi prema fudbalu
Snima se: Mistični triler "Ključ" Marka Sopića

– Kada sam pozvan od strane produkcije 2017. godine na ovaj projekat, odmah sam pronašao radost u filmu koji ima naraciju i atraktivnu dramaturšku građu poput filmova koje sam voleo od detinjstva, a kakvi nisu česti u našoj kinematografiji. Istovremeno sam osetio da je ispred mene veliko iskušenje. Rad na izboru lokacija, odabiru glumaca, planiranju akcionih scena, formiranju ekipe saradnika za što uspešniju realizaciju jednog ovakvog filma nam je sve ovo vreme donosilo radost i uzbuđenje. Nadam se da će nas ta energija voditi i do kraja snimanja. Ušli smo u jednu maratonsku trku za koju će nam trebati dosta snage, strasti i znanja kako bismo stigli do cilja! – rekao je reditelj Sopić za Filmski centar Srbije.

Superstar TV: Serija “Državni službenik” o srpskoj tajnoj službi od 24. marta
Snima se: Mistični triler "Ključ" Marka Sopića

Direktor fotografije filma “Ključ” je Aleksandar Jakonić; scenograf Goran Delić; kostimografkinja je Kristina Savić. Producentkinje su Milenija Perišić i Mira Tomić. Pomoćnica režije je Jelena Tvrdišić, a asistent reditelja je Nikola Zdravković. Na filmu radi i majstor maske Miroslav Lakobrija. Snimanje bi trebalo da bude okončano do kraja jeseni.

Snima se: Mistični triler "Ključ" Marka Sopića

E. A. / Izvor: FCS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde