Miško Plavi Trio: Tradicionalni prednovogodišnji koncert 29. decembra

0
75

U Kulturnom centru Grad (Braće Krsmanović 4) trio će nastupiti u nedelju, 29. decembra.

Miško Plavi Trio: Tradicionalni prednovogodišnji koncert  29. decembra

Miško Plavi na harmonici, Srđan Dunkić na bubnjevima i Stevan Milijanović na sinti basu i klavijaturama spremni su da ponovo oduševe publiku svojim muzičkim bravurama na tradicionalnom koncertu na kraju godine. Inače, to je peti put za redom da trio održava prednovogodišnji koncert.
Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti samo pre koncerta (od 19,30h), na blagajni KC Grad.

– Želim da mladoj publici mog omiljenog mesta, KC Grada, skrenem pažnju da vas ne zavara harmonika na slici, muzika mog tria nema nikakve dodirne tačke sa narodnom, a elementi etno muzike postoje u svega nekoliko kompozicija. Ko god je željan kvalitetne, čvrste, fank, rock, jazzy, a pre svega originalne muzike, neće biti razočaran. Vidimo se! – rekao je Miško.

“Artan Lili” dobitnik prve Nagrade “Milan Mladenović”

Milivoje Petrović, poznatiji kao Miško Plavi, je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa raznim bendovima (Via Talas; D’Boys; Piloti; Ekatarina Velika…). Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom izgradio je značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program “Music Around the World” sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu. U ovoj zemlji je objavio i album “Istok ljubi zapad”. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Miško Plavi Trio u Kolarčevoj zadužbini

Srđan Dunkić Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u regionu. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodisnjak. Bivši je član “VH banda”, a nastupao je i snimao sa mnogim poznatim muzičarima i grupama (Kornelije Bata Kovač; K2; Zana; Dragoljub Đuričić; Fuzzbox). U svojoj bogatoj muzičkoj biografiji može se pohvaliti i nastupima sa čuvenim Cosey Powellom na njegovoj evropskoj turneji.

Stevan Milijanović je nova mlada nada na sceni kvalitetne muzike u Srbiji. Diplomirao je džez odsek muzičke akademije u Beogradu. Klavijaturista, kompozitor i aranžer, takođe predvodi i bend “EJO”. Ovog puta on menja standardnog člana tria, Vasila Hadžimanova. Kako tvrde stručnjaci – sa izuzetnom lakoćom. U to će se uveriti svi koji dođu na prednovogodišnji koncert u KC Grad.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde