Miloš Teodosić potvrdio da staje na ludi kamen

0
457

Košarkaš Miloš Teodosić potvrdio je pisanja medija da će se ovog leta oženiti i da će mu glumica Jelisaveta Orašanin postati supruga.

jelisaveta orašanin miloš teodosićOno što se nedeljama nagađalo i provlačilo po tabloidima, najzad je zvanično potvrđeno. Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, koji trenutno brani boje moskovskog CSKA, u intervjuu agenciji Beta je rekao da planira svadbu za leto. A, zamolio je i za privatnost:

– Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života – rekao je naš košarkaš i dodao:

– Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde